Така,че не ми слагай определения дали съм палтен или доброволен форумен герой да не те пратя да вървиш на май......си!
Хубаво е да пращаш хората на майната им когато си им на един шамар разстояние!Та да може евентуално да си понесеш последствията А можеше и да си размърдаш задника и да прочетеш примерно Между другото още от самото начало ми подмириса лошо тая тема като се почна от дълбокофилософски размисли и се въртеше и сучеше с недомлъвки все за пустата Планински quote]
Приеми,че към хората които не познавам лично подхождам с уважение и добронамереност но това с шамара и определенията които ми слагаш не е добра идея.
Не те знам от къде си аз съм от София и мисля,че това за един шамар разстояние може лесно да се уреди но съм сигурен,че като ме видиш ще си промениш и намеренията и мнението.
Още веднъж да ти повторя нито я познавам госпожата нито знам кой какво е правил подразниме факта,че нещо което е вече изградено се руши защото в големия град на всяко което се руши дебнат нови да запълнят мястото му.
А в гората невиждам кой ще го построи наново.
Ако ти си обсебен от идеята,че някой пуска теми за помощ на госпожата то не ми приписвай тези мисли на мен аз съвсем нормално поисках да ми се разясни защо вие хората планинари от толкова години сте оставили да се рушат тези вече изградени хубавини при полужение,че сте били наясно че после няма кой да ги гради наново.
Дали е тази хижа или друга за мен е без значени дали си ти или госпожата също.
И пак не ми слагай определения да не вземе тази отверка дето стържеш с нея да ти влезне някъде не ме плашиш с шамара спокойно ама нещо станахме двама или повече дето искаме да се запознаваме с теб.
Чет Фев 05, 2015 11:12 am
vladofff
ieronimus написа:
Ристо Туристо написа:
Момчета, двама души не сте в състояние да преиначите практическото приложение и мнението на почти целия форум, а и на доста хора извън него, за Бореал Булнес.
ОСЗ
Никой нищо не променя. Споделят се мнения. И в двете по памет, че не ми се търси де са "модерирани", че вече не ползуваме "обувките, за които не се пише тук" .
Да възприемам ли, че мнения, противоречащи на постулатите на Риста, ще се считат за нарушения на добрия тон и ще бъдат трити от въпросния субект, самодържец и властелин на темата с обущата? Моля поне да го добавите официално като трета поправка на костентуцията, опа правилата на форума, барем да знаят другите, дето ще си правят труда да пишат тук занапред.
Чет Фев 05, 2015 5:46 pm
Balkandjiq
fena73 написа:
...
Ооо тук съм и ще продължа да бъда.Плътно!Обещавам!
Ако не ти изнася какво пиша-може да не ме четеш.Не е задължително.
evgeni- написа:
И пак не ми слагай определения да не вземе тази отверка дето стържеш с нея да ти влезне някъде не ме плашиш с шамара спокойно ама нещо станахме двама или повече дето искаме да се запознаваме с теб.
Цъврул,да ти еба майката!
А сега по същество:
Ведрин,отговорност не трябва (и няма как) да носят за построеното туристите.Смешно е да им се вменява вина за това че нещо било паднало.Това-със задружни усилия че нещо щяло да стане е вятър и мъгла-един път-стане,един път-не стане.Като се яви човек да захване някакви такъви инициативи обикновено съм забелязал че първо на думи преди да се е почнало хората около него са голяма работа-"така ще направим,иначе е направим,това ще дадем".После като се опре до даване на пари или до труд-от десет обещали-един се включва.Хайде как да е-първата инициатива ще я приключите успешно.Ако речеш да захванеш втора-и от тия дето са ти били верни-50% няма да се включат.Щото се почва едно мислене "Той щом тръгна така едно след друго да съгражда уж доброволно-начи има някаква далавера и някой му плаща за всичката тая дейност.Пък нас ни лови за калинки да му даваме пари и да му помагаме."Има я тая народопсихология,пък ако ще и Майка Тереза да си-нека не се лъжем.
За да се случват нещата в една държава съм се убедил че с гол ентусиазъм и благотворителност не става-трябва да си има или силен етатизъм или Laissez-faire.Едното вече му сърбахме попарата при комунизма и видяхме че не става(или по-точно-"става" ама донякъде).Между другото въпросната хижа е точно продукт на този комунистически начин на мислене.Ще се прави нещо без обстоен анализ на това дали има възвращаемост.Другото е частната собственост-дава се сградата на частник-той си гони личната изгода и съответно хижата просперира->идват повече хора->става му по-пълен джоба,а същевременно и хижата не пада.Тука при нас в района стана друго.Голяма част от хижи и прочие бяха собственост на завода.Той не е приватизиран,понеже е военен и е в т.нар. "забранителен списък".Съответно всичко около него се порути или се приватизира по странни начини-през общината,под масата и т.н.
Резултата-
-лифта не работи по начина по който трябва да работи и в полза на хората,а само на определени клиенти(които в немалка част не са и българи,понеже собственика не е).
-Незабравка не работи вече 5та година.Бунгалата и са пред падане.Ако не са и паднали вече.
-вилната зона над града се потроши и падна.На нейно място се изградиха мутробарокови сгради.
-в плувния басейн на града се гледат свине на местен дерибей.Справка-Баня която си запази всички басейни,бани и парилки и прочие...
-огромна спортна зала с игрища,кортове и т.н. се порути.
И т.н. и т.н.-да не изреждам-има още сумати неща...
В Антон се случи точно същото.Виждал ли си лошо куче кат седне под кисела джанка-и то не яде,ама и на другите не дава...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
[/quote]
Интерсен е факта ,че ако напишеш подобно нещо в някой друг форум ще последва незабавен бан без допълнително обяснение.
По страното е ,че си позволяваш да ме псуваш на майка без да ме познаваш.
Ако си толкова терикат пали каквато техника имаш прати ми телефон да ти звънна по пътя да те заведа при майками и да действаш гарантирам ти,че това с което си мислиш,ще е..ш ще трябва първо да си го извадиш от задника защото там ще ти го вмъкна.
Странно как боклук като тебе си позволява това при полужение,че ако в този или друг форум има дори и една твоя снимка ще те намеря познавам доста хора там от където си мисля ,че си и онази помпа-дюза ще ти я засадя нали се сещаш къде?
Та така драги ми БОКЛУКБАЛКАНДЖИЯ изслеждаш ми улегнал и интелигентен човек що ме караш да се занимавам с глупости при полужение ,че съвсем нормално те помолих да не ме убиждаш с писанията си и имаше възможност да спреш навреме ти целенасочено реши да провериш дали съм къртица на Дончева е намерими ново занимание сега може и да не ходя да помагам за онази хижа но с теб на разходка в балкана със сигурност ще дойда.
А Е с здраве.
Чет Фев 05, 2015 11:31 pm
Balkandjiq
Много се нервиш.Ще получиш инфаркт.И няма да можеш да възстановиш хижата...
А иначе за майка ти-прати снимка и ще си помисля...
Еее домъчня ми за теб.
Въпреки,че модерацията не е много силна в този форум моята комуникация ще продължи да е на лични с теб пък ти я копирай където си поискаш.
Едно,че на останалите участници не им влиза в работата какво си говорим а и най-вероятно не им е интересно.
Да ти припомня,че този форум е свободен за четене без регистрация и всички виждат къде си писал и къде си срал.
Аз уважавам всички участници и техните разходки защото са си направили труда да снимат пишат и обясняват за красотите в моята Родина и да ме направят съпричастен към тях
затова ще се постарая и темите им да останат чисти и пригледни за да могат и другите като влезнат да се насладят на емоцията която се създава при четенето.
Ако имаш нова информация относно темата ми може да я споделиш мисля,че тук друго не ти е работа да пишеш.
Но като цяло се рабрахме като идваш към мама да ми се обадиш но ти си поредната мишка която се е скрила и цвъкала където може.
Пет Фев 13, 2015 11:59 am
Balkandjiq
evgeni- написа:
Но като цяло се рабрахме като идваш към мама да ми се обадиш но ти си поредната мишка която се е скрила и цвъкала където може.
Ми ти не си пратил снимка на майка ти...Особено ако майка ти е Катя Дончева-не може да ми го вдигне.А това обезсмисля разходката.
Между другото кореспонденция с тебе на ЛС никога не съм водил.Прочел съм ти само първото съобщение дето ми се пенявеше и останалите ако не забелязваш ги трия без да ги и отварям.Така че не си хаби мастилото...
Единици са туристите които искаме като седнем в хижата да си пием ракията на "битова обстановка".Впрочем-може и повече да са,ама като не са опитвали ракия в такава обстановка и не знаят какъв е кефа-съответно и не ги блазни.Повечето туристи искат друго-искат сичко да им е до гъзът,WiFi,HiFi и бел фаянс.Нормално и това се появява по хижите,а не юзчета.Предлагането е според търсенето.А хижарите просто си гледат интереса.Дано не се появи мода гейовете да ходят нагоре,че току-виж на сяко легло ще има инсталиран под одялото с еделвайсите по един натопорчен гумен член.Като седнеш да си лягаш и вруц в аспухът.
Слаби са ни хижарите,прекалено модерни.Навремето дедо Карл Маркс убаво е казал-"Човековъдството в днешно време сериозно изостава от животновъдството".За съжаление и сега продължаваме да отглеждаме и възпитаваме говеда и тикви,но не и човеци.Имам 20години прекарани по учебни заведения,че и виши,миши...И смело моо да кажа че толкова колкото съм научил от някой прост стар хижар-не съм го научил в цяла година на официалното обучение.Такова просто,общочовешко знание...Няма я тая "възпитателна" работа да я наречем,няма ги хората които изповядаха такива ценности,олдскуул хижарите.
Май нашето поколение хвана поне последния влак да може да ги види по веднъж-дваж-колкот да им стисне ръката...Кат се замисля май само бай Ангел,Вълко и Чочо останаха от истинската стара гвардия...
Много е съмнително. Е сега Дрисльо, пък ме каниш на Е-3 за 12 дена. А причините за поканата ги знаем и двамата.
ZCEZBPM написа:
Престани със спама и пиши по темата.
Не спамя, репликирам.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Фев 18, 2015 11:47 pm
ZCEZBPM
Регистриран на: 25 Юли 2010 Мнения: 969 Местожителство: Стара Загора
Стефане какво трябва да направя, за да не се случи това?
Готов съм на всичко само и само да го предотвратя.
Току що реших, да се запиша за полета до Марс, който рекламират напоследък, така че няма смисъл да ме търсите.
Докато има хора с разсъжденията , като тези на Бакладжия, ръсещи компетентно мозък за ануси и Путин, ще има и вируси, и изнудване...Човек и на 90 години да стане, ако е не възпитан, такъв ще си остане до крйя на пътят си ...
_________________ Важен е Пътят, Целта просто е крайната точка от него!
Нед Мар 22, 2015 7:46 am
Balkandjiq
И кво общо имат Путин,ауспуха на майка ти и т.н. с криптовирусите,та рече да се изсереш в темата?
Ако имаш нещо да кажеш конкретно по същество за въпросните вируси-думай.Ако ли не-си затваряй лайкучката и не забравей че "Блажени са тия които нямат какво да кажат и въпреки това си мълчат!"
Къв съм и къв не съм,в кво съм компетентен и в кво не съм-не ти влиза в работа,гусин дрисльо.Случайно или не-през ръцете ми са минали няколко машинки поразясани от подобни вируси.Така че постовете ми от по-горе все ще са полезни на някому за нещо...Докато твоите постове във форума(и не само в тая тема,а по принцип) са само празни приказки и мисловни фекалии.Бегай улево!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети