ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Къде се мотахте последно?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 197, 198, 199  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Къде се мотахте последно?
Автор Съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
Поздрави, viktoriat!

От доста време подозирам, че Шуменското плато е един скрит бисер за любителите на природата и историческите паметници. Историята ти и снимките го потвърждават.
Можеш ли да дадеш малко повече информация за района, в нарочна тема? Също така ме интересуват GPS данни, още по-добре ако е възможно за ползване в картата BGMountains.

Пон Фев 02, 2015 1:27 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
viktoriat

Наистина, из Шуменското плато има доста интересни места за посещение, които са малко или напълно неизвестни, съгласна съм че една тема за това би била доста информативна, но би ми отнело време, с което за сега не разполагам. За трак или координати на тези места от разказа, мога да ти ги изпратя където искаш, но няма нищо ново - всяка пътека или път, са упоменати в офроудската карта.
Е всъщност май се сещам за някои интересни места, без никакви данни. За тях ще трябва отново посещение, за да мога да ти дам тракове - например интересен скален мост в гората, неизвестно погледно място към Крепостта, пещера, която някога се е използвала за нещо като каменно жилище, даже още си личи иззиданата каменна стена, на втория вход на пещерата и др.
Сря Фев 04, 2015 5:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dido

Ще се радвам, ако пратиш твои данни за да ги вкараме в картата. Имаме система за целта - пускаш билетчета със закачени траци и ако е нужно, кратко описание. Ако те мързи да минаваш през тази система, може и на е-майла.

Сря Фев 04, 2015 8:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

В 5 (преди няма три часа) слязохме от Черни. Страхотия, но традицията е спазена!

Ето как изглеждаше на пълнолунието горе на 04.02. Луна нема от виелица и облак, а на другия ден каква яснота пак настана... шанс! Smile

https://plus.google.com/u/0/photos/108017202705050994046/albums/6114675799064978129

Последната промяна е направена от packo packov на Сря Фев 11, 2015 11:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Фев 05, 2015 8:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Тодор (Тошко)

Местожителство: от Шумен

dido,това с траковете аз го имам за отговорна работа, ще минем по трсето скоро и ще пратим траковете и точки, тогава си правихме тренировка за Комине и навъртяхме 27 км.
Ето информативно трак от телефона: https://docs.google.com/file/d/0B-gCz9K3mE3GbkhvOU9qTF9zaTQ/edit
Чет Фев 05, 2015 11:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Във виелицата под в.Мечит с кучо от долна станция на лифта, fingering to the wind, песа е съгласен:

Пон Фев 09, 2015 4:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

Мнение Западна Стара планина Отговорете с цитат
Отидохме да си нагледаме имотите Very Happy Качихме се от Ябланица през Осенов преслоп, та до Мечулица и обратно.
На Мечулица всичко е спокойно Wink

Пон Фев 09, 2015 5:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Пчелата Жужа

Иво, прекрасни снимки! Чудо! Не мога да се нагледам.
Избрах си Купена.
Пон Фев 16, 2015 6:54 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гунди

Местожителство: Стара Загора

Сигурно са снимани откъм Равнец! А бе,Иво,мисля,че трябва да идеш вече на следващото ниво-нещо по-професионално за снимане-с разните му там стъкълца,филтри и прочие(като на Ванката Гърбев и Марто 555).Бая си се изпраксал в пейзажите!

Пон Фев 16, 2015 12:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kent

гр.Карлово-х.Хубавец-х.Балкански Рози-х.Васил Левски-х.Плевен

Време - чудесно слънево. Около Розите и Хубавец има неприятни заледявания по пътеката - та че умната...да не хвърчат костни фрагменти и зъби из драките. На х. Левски има два вида чорби и казан с чай винаги, а Вълчан както обикновено е самото гостоприемство. По натам, по зимната маркировка към х. Плевен пикела върши добра работа. Най-накрая, придвижването по въжето за х. Плевен иска здрави ръкавици /шушляковият гъз е предимство, не бях пускал рамаз от 20 години/. Самата х. Плевен не е много за посещение по празнични и почивни дни, понеже е вавилонско стълпотворение..... но ако не си много нахален, а напротив скромен и деловит - место винаги ще ти се намери.
От Видима за Троян има маршрутка в 11 ч.

Дати 12-14.02.15

Ходещи - трима.
Пон Фев 16, 2015 6:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Пуснато на: Пон Фев 16, 2015 5:27 am - написа:

Ако може повече информация - откога са снимките, с какво са снимани, какъв е бил маршрутът, имало ли е спътници и други подробности. Ако не е тайна, разбира се. Smile

Последната промяна е направена от stefan_iliev38 на Вто Фев 16, 2021 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Фев 17, 2015 12:29 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Цитат:
Стефане, първите три са от петък, последните две са от събота.
Сам, щото мераклии не се намериха.
Сапунерка е апаратът.
Петък от гарата в Карлово до заслон Ботев по зимната, събота само от заслона до х.Тъжа , че се бях уморил предния ден.
В неделя сутринта стана едно облачно сиво и мъгливо сутринта, тоест леко депресиращо за ходене сам и притичах до селото да си хвана влака.

Благодаря за отговора.

Аз бях на х. "Триглав" на 14-15.02.2015 г. Желаещи имаше много. В неделя изкачих в. Голям Кадемлия - времето беше интересно - бяхме ту под облаците, ту в млечната белота вътре в тях, а накрая излязохме над тях на огрения от слънцето връх. Ботев беше като остров над бяло море. Но си прав - не беше за ходене сам.

По едно време Доброто Куче Караман се втренчи надолу и излая, може пък да те е усетил като минаваш. Wink

П. П. И още издирвам кой постави надписа върху вратите на колата ми, засега ти си последният, който е засечен на "местопрестъплението" преди надписа. Smile
П. П. П. Шегата с надписа много ни хареса и затова съм любопитен да разбера кой я е направил. Рядко изпитвам неоправдано любопитство. Smile
Вто Фев 17, 2015 6:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

stefan_iliev38 написа:
...
П. П. И още издирвам кой постави надписа върху вратите на колата ми, засега ти си последният, който е засечен на "местопрестъплението" преди надписа. Smile
П. П. П. Шегата с надписа много ни хареса и затова съм любопитен да разбера кой я е направил. Рядко изпитвам неоправдано любопитство. Smile
Off Topic
Аха - търси се адресат за фактурата за пастиране на вратите Laughing

Вто Фев 17, 2015 6:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobrifin

Местожителство: Рилско

Няколко залезни от Мечитско из Рила

Сря Фев 18, 2015 8:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

dobrifin написа:
Няколко залезни от Мечитско из Рила.
...
Еееее - нема ли некоя обща залезна снимка с членовете на дружеството...?

Сря Фев 18, 2015 9:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 197, 198, 199  Следваща
Страница 91 от 199

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.