Колеги, намерих обувки "Karrimor" и моля да ми дадете информация. Знам само , че тази марка са номер едно в раниците(може и да греша), но как са в производството и качеството при обувките??? Ако може някой да ми помогне да драсне два реда....?
Лично за мен на картинка изглеждат добре и показатели на някакъв сайт намерих - и те добре. Не разбрах само какви пари са и за какъв сезон искаш да ги ползваш? За лятото са добре. Високи са и покриват глезена. Ще трябва и да ги пробваш да видиш как ще ти стоят на крака.
Но може би търсиш някой, който е имал такива, да каже от първа ръка някакво инфо?
Първо - благодаря на тези , които се откликнаха на молбата.
Второ - намерих ги за 120.00 лв.(дали не са много?)
И трето - май ще ги ползвам основно през лятото, с малки изключение, може би, есен и пролет, но при сухо време.
Вече съм 60-70 % убеден да си ги купя, но ще почакам още инфо от някой , който ги е ползвал.
Първо - благодаря на тези , които се откликнаха на молбата.
Второ - намерих ги за 120.00 лв.(дали не са много?)
И трето - май ще ги ползвам основно през лятото, с малки изключение, може би, есен и пролет, но при сухо време.
Вече съм 60-70 % убеден да си ги купя, но ще почакам още инфо от някой , който ги е ползвал.
Няма смисъл да чакаш според мен - това е една тотално неизвестна марка в БГ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети