Ете няма такава дълга мисъл. Честно И развита до край. Не че схванах и запомних нещо от нея . Като говорим за психопати ето ти един специален остро психотичен поздрав listen
Пет Ное 28, 2014 1:57 am
Balkandjiq
dido написа:
...
Кви "паранои",кви пет лева!?Единия малко троли,щото вижда че другия малко му се вързва.И същевременно и двамата бая преиграват...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
Май ше спирам да чета тоя форум...то не бяха триксове то не са балканджии а сега и новата звезда със сложен ПСЕВДОним...
на първо време ще трябва да се оглеждам за човека с последното мненение в светещите в оранжево теми или ще се ограничавам с преглед на горната част от темите-тези за планините-дано и там не се о**рат героите...
Пет Ное 28, 2014 9:44 am
ZCEZBPM
Регистриран на: 25 Юли 2010 Мнения: 969 Местожителство: Стара Загора
Последната промяна е направена от ZCEZBPM на Пет Ное 28, 2014 8:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Ное 28, 2014 10:58 am
Mariana1000
Balkandjiq написа:
Пред дома ме има на некролог.Ако искаш да ти пратя копие от него?
Това не трябва да се споменава дори на шега. Представяш ли си как би се почуствал твой близък човек, ако го прочете?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Ное 28, 2014 11:30 am
dido
ZCEZBPM написа:
Дидо, пак да те питам.
Кво Ви слага във виното дето го пихте в стъклените чаши?
Я ми покажи нещо стойностно написано от майстора на перото.
Майстор е на интригите, на каламбурите с ника ми както в случая и на нищо друго.
Само пипе не е достатъчно, за да схванеш това дето съм го написал в горните си коментари.
Трябва и да си добре запознат с цялостното *творчество* на Цецко, а ти не си, за разлика от мен, така че се налага да приемеш на доверие казаното от мен.
Упс...Ти, доверие и моя милост.
Love бе мен. Кротни се малко, никой не ти мисли злото. Ако не те кефи темата - не спами. Ама направо да призовем модераторите - спама в кофата ?
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Ное 28, 2014 12:24 pm
Balkandjiq
Mariana1000 написа:
Това не трябва да се споменава дори на шега. Представяш ли си как би се почуствал твой близък човек, ако го прочете?
Глупости.Единствените два наистина важни момента в живота на човек са раждането и смъртта.Всичко друго е бошлаф работа.Смъртта е неизбежна,така че по-хубаво да си правиш майтап с нея,отколкото да се плашиш от нея.Ти да не мислиш че няма да умреш!?Утре,здрава и права-ще те отнесе някоя кола докато пресичаш и толкоз-родата ще яде жито...Или пък мене.Тва е положението.Докато се усмихнеш и току се озъбиш.Човек тряя да може да си прави майтап със всичко.Иначе просто не върви и почва човек да се взема много насериозно.А така не подобава.
Просто ми стана чудно че някой иска да ме види как изглеждам-затва и реакцията ми е такъва.Сещам се за две най-вероятни причини-или иска да мъ бий или се е влюбил в мене.И двете нещо не ме устройват... Да не говоря че отделно съм достатъчно публична личност(че и по телевизията съм се мяркал от време на време),доста люде тук ме познават,има мои снимки във форума и т.н.
P.S.Вайй,намерох снимка.Ай да кача,та да не будя такова любопитство.
Последната промяна е направена от ZCEZBPM на Пет Ное 28, 2014 8:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Ное 28, 2014 2:50 pm
Balkandjiq
Много хора пищят от криптовируси през последната година и кусур.Вируса не е един конкретен,а много,различни.Срещу повечето от тях-декриптиране няма.Освен ако не си платиш де,ама това е най-голямата тъпотия.Щото по този начин ги подхранваш въпросните престъпници.В огромната си част са дрисливи пубери от Русия или Индия...Все страни в които иначе има сериозна цензура на интернет-пространството ако някой реши да тръгне да обяснява колко е окрало лайното Путин примерно.Но същевременно няма никакви закони срещу киберпрестъпления.Иначе ако едно дрисливо лапе бъде поосъдено леко и пратено в някой дом като Бойчиновци да му покриптират по-старите съученици ануса,то си мисля че много бърже ще забрави всички програмни езици и ще се научи да прави разни други работи с езика на по-големите батковци.
Повечето са в ученическа възраст,често оплакващите се им прави впечатление че дрисльото води комуникацията за искането на парите изключително грубо и нагло.Нещо което е малко нетипично за възрастен човек.Аз ако тряя да те изнудвам за 500$-повярвай ми-ще бъда изключително любезен и ще ти изкарам душицата с памук.Често се касае и за разни фриилансъри,които са останали без работа.В света често възникват т.нар. "www-кризи".В дадена страна се надува балон-всеки почва да се занимава с разработка на сайтове или става собственик на интернет-магазин/сайт от който смята да изкарва мнооого пари,създават се милиони интернет-магазини,всеки става програмист или дизайнер и в един момент балона се пука и огромно количество програмисти остават без работа.Нещо като имотната криза в САЩ,пак си е икономическа криза.И познай с какво се захващат въпросните безработни?САЩ www-кризата си я преболедуваха преди бая време.Но в момента от същата криза страдат примерно Индия и Русия(донякъде и Китай скоро ще захапе същия хуй).В България понеже сме 200века след маймуните-тази криза още не е дошла,но ще се случи и тук.
Та ако не усещаш на къде бия-нека да го кажа в прав текст-идните няколко години подобни вируси ще станат още по-масови.Освен това-ще се появят и български разработчици в този кибер-терористичен бизнес(сега едва или има такива или са един-двама).Като се появят българи-съответно ще зачестят и заразяванията в страната,разбира се.
А иначе-в 99,9% от случаите заразяването става с отваряне на прикачен файл пратен по пощата.Отворил си нещо и не помниш.Проблема не е толкоз до последни дефиниции на антивирусната и firewall-a,ами е до това да се внимава кат седнеш на компа кво правиш.Щото иначе и с най-добрата антивирусна-пак ще изгориш...
Така,че да и пожелаем успех и да и помогнем с каквото можем в крайна сметка може да излезне нещо добро от тази работа.
Смятам да пропусна.Що ли ми мязаш на платен форумен клакьор на въпросната Дончева!?Ми заминавай да помагаш още сега.
Това дали ще пропуснеш или не си е твоя работа.
Това дали аз ще помогна си е моя работа и на мен ще ми стане ясно чак когато разбера какво ще се прави там тай като ти все още говориш с недомлъвки аз аз те момолих като за прост човек не съм те питал как се казва жената а каква и е идеята.
Нито те познавам теб нито познавам тази жена Дончева нито познавам някой от Антон нито до скоро съм знаел ,че това въобще е хижа 2009 септември когато минах от там помислих,че е някакво стопанство имаше животни и хора.
Така,че не ми слагай определения дали съм палтен или доброволен форумен герой да не те пратя да вървиш на май......си!
Така,че не ми слагай определения дали съм палтен или доброволен форумен герой да не те пратя да вървиш на май......си!
Хубаво е да пращаш хората на майната им когато си им на един шамар разстояние!Та да може евентуално да си понесеш последствията!Аре бегай!Не си интересен!
Преди няколко дни и по други сайтове виждах пуснат въпросния клип и разни недомлъвки за хижата.Явно пак опипвате почвата да ви се върже някой-друг наивник на "инициативите",като оня Емо дето го бяхте хванали.
Ако си имал интерес от квото и да било-както вече казах-т.нар. "хижа" си има фейсбук страница.А можеше и да си размърдаш задника и да прочетеш примерно и тази тема-
http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=5773
Между другото още от самото начало ми подмириса лошо тая тема като се почна от дълбокофилософски размисли и се въртеше и сучеше с недомлъвки все за пустата Планински Извори,та накрая се стигна и до високопатетични призиви в стил "другари,дайте да дадем!".Само да вметна че в Стара Планина има поне още 10 заслона,хижи и прочие които я не работят,я са станали коптори,които са пред разруха.Част от тях,като примерно Маринка могат зимата да бъдат животоспасяващи.Но кат се е казало изворите,та изворите.Кво,да идем да я вдигнем хижата на госпожата,щото тя цели 3 години си остана само с добрите намерения и ежегодните летни доброволчески инициативи по време на които нищо се не случва!?
Тя ако е искала да промени нещо там-има и парите има и сичко-досега да я е направила Шератон тая хижа.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети