ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Снимки и коментари за форумната среща на х.Мечит 22.11.2014г
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Снимки и коментари за форумната среща на х.Мечит 22.11.2014г
Автор Съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Мнение Отговорете с цитат
Явно тази среща е съвсем различна от останалите. Случило се е нещо интересно. Гледам че вече Стефан има достоен конкурент в лицето на Руми. Все пак и този път води с няколко снимки пред нея, но като за първи път почти е добре резултатът. И двамата са над 500 броя. Е къде беше все пак на Узана 2х600 и кусур. Или Стефан го домързява или Руми задобрява Laughing .

Въпрос и към двамата: ОК всичко трябва да се снима, ама защо поне размазаните снимки не махнете. И препоръка към Руми - не снимай към слънцето, че ще си развалиш фотото. Същото се отнася и към един от местните титани от сбирката. Въпреки че снимките са повече от
Вто Ное 25, 2014 11:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dido

Стефан обикновено под 2500 не пада ... Cool

Вто Ное 25, 2014 11:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Dimo Kolev написа:
Явно тази среща е съвсем различна от останалите. Случило се е нещо интересно. Гледам че вече Стефан има достоен конкурент в лицето на Руми. Все пак и този път води с няколко снимки пред нея, но като за първи път почти е добре резултатът. И двамата са над 500 броя. Е къде беше все пак на Узана 2х600 и кусур. Или Стефан го домързява или Руми задобрява Laughing .

Въпрос и към двамата: ОК всичко трябва да се снима, ама защо поне размазаните снимки не махнете. И препоръка към Руми - не снимай към слънцето, че ще си развалиш фотото. Същото се отнася и към един от местните титани от сбирката. Въпреки че снимките са повече от
Добре, че не си ме видел с какво и как чистих матрицата след първата видима прашинка на фотката. Че беше и на дваесе дена тогава.

Друга ше се земе - ние да сме 1-во здрави и после живи.
Croc

Сря Ное 26, 2014 12:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pagane

Местожителство: София

Мнение Яница Отговорете с цитат
Mariana1000 написа:
Тук почти никой не пише и не качва снимки, а във фейсбук се скъсахте да поствате, лайквате и коментирате Laughing
Ако мога да цитирам един ВИП съфорумец:
igurbev написа:
...де-ба и файсбук мотиралата деградация ...

Wink Smile
,

тук ми се струва доста отворен форума , и без регистрация се чете всичко , а си спомням и от близкото минало разни елементи пишат , гледат коментират . Във фейса поне си избирам хората и зная кой кой е Smile
Сря Ное 26, 2014 12:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rete

Ето малко снимки и от мен. Срещата наистина беше много добре организирана. Много усмихнати и приветливи хора се бяхме събрали.

https://picasaweb.google.com/110197672721028543921/2223112014
Сря Ное 26, 2014 6:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobrifin

Местожителство: Рилско

И моята гледна точка към снежната белота от уикенда :

Сря Ное 26, 2014 3:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Гледам появиха се и нови интересни изрази, освен познатия ни "Форумна сбирка". Особено забавни са: "Форумна торта" и "Форумно хорО"... Laughing

За първи път присъствам на подобно събиране. Хареса ми, запознах се с нови хора, а и с такива, с които се бяхме чували само по телефон или сме разменяли бележки чрез форума. Живият контакт е нещо незаменимо! Скоро ще гледам да пусна и някоя друга снимка, макар че едва ли ще покажа нещо по-различно.

ПП: Тази форумна торта добре че сте я снимали, че аз така и не я видях Oops

Сря Ное 26, 2014 5:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
peca

Местожителство: Пловдив

Speedy написа:
Гледам появиха се и нови интересни изрази, освен познатия ни "Форумна сбирка". Особено забавни са: "Форумна торта" и "Форумно хорО"... Laughing

За първи път присъствам на подобно събиране. Хареса ми, запознах се с нови хора, а и с такива, с които се бяхме чували само по телефон или сме разменяли бележки чрез форума. Живият контакт е нещо незаменимо! Скоро ще гледам да пусна и някоя друга снимка, макар че едва ли ще покажа нещо по-различно.

ПП: Тази форумна торта добре че сте я снимали, че аз така и не я видях Oops

Па може и да организираш нещо по твоя край, до сега Пирина не се е радвал на форумна сбирка Laughing Laughing Laughing

Сря Ное 26, 2014 8:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kent

мечит 2007 декември. не знам дали е позволено публикуването на линкове де,
ако не може - да се трие.
някой от снимките липсват щото имиджшейкъра се издуФА.

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=823&highlight=%CC%E5%F7%E8%F2

скоро ще качим малко, ама малко снимки и ние от скорошната среща.

п.п. на върха съм по дънки дааа Laughing

линкът е за сравнение седем години по-късно един вид.
Сря Ное 26, 2014 8:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Dimo Kolev написа:

Размазаните снимки на който му пречат може да ги махне. Тези снимки също носят информация, макар и размазани - за обектите върху тях, за часа на заснемане, автора, експозицията и други характеристики. А за мен информацията е важна. А и да си призная нямам време да обработвам снимки.

Иначе си прав - И Стефан го домързява, И Руми задобрява. Освен това аз се опитвам да се откажа от пристрастяването си към снимането и нарочно ограничавам снимането.

rete, снимките ти са много хубави, но защо не могат да се свалят, а само могат да се разглеждат? И защо са със смешната резолюция от 0,6 мегапиксела?

И последно (засега) - какви опасности грозят фотоапарата, ако се снима срещу Слънцето? Това са едни от любимите ми снимки, правил съм стотици и не виждам видими изменения във фотоапарата си.

П. П. Извинявам се на Руми, че не излязохме заедно да снимаме звездите, но след моите няколко неуспешни опити се смръзнах, влязох в хижата и след това забравих, че Орион е точно за снимка до старата хижа.
Сря Ное 26, 2014 9:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Kent написа:
....
п.п. на върха съм по дънки дааа Laughing
...
Помъдрел си.
Усетил си, че работата отива на трънки и 7 години по-късно си с найлони - да са като балони. Tooth

Сря Ное 26, 2014 9:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Лари

Местожителство: София

Привет и от мен. Smile
Аз също искам да благодаря на всички участници, на Ристо за ентусиазма, с който организира срещата, за всеотдайността и ангажиращите вниманието ни интересни изказвания на проф. Аретов, Спиди, Димо Колев, Кент и др., на Мариана 1000- за чудната Форумна торта, на Коле - за музиката с китара на живо... и изобщо на цялата компания- малки, големи и още по-големи!
Ще се радвам и следващите срещи да са все така приятни и ползотворни! Very Happy

Доволна съм, че и планината беше дружелюбна и добра с нас, мен лично ме докосна дълбоко, което е безценно! Razz

Ето част от видените красоти...

В Горната земя...

Слънцето бавно потъва отвъд планината...

Слънчеви зайчета...

Крачим към връх Мечит...

Въздухът е пропит със свежест...

Облаците още спят... сгушили се в планинските гънки...

Към Погледец / Йозола / и Йосифица...

Омагьосващи снежни форми...

Определено светът изглежда по-хубав!

Благодаря на свежата компания и за тези незабравими магически дни, усмивката още ми държи. Wink

снимките

Последната промяна е направена от Лари на Чет Ное 27, 2014 12:54 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Чет Ное 27, 2014 12:47 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Marthin

Като новак във форума и първа форумна среща, искам и аз да изкажа задоволството си. Много добре организирана среща, с прекрасни хора и обстановка. Благодарности към Ристо , който въпреки състоянието си се погрижи за всички нас, и организира прекрасна вечер със заложена тематика. Благодарности и към dobrifin, за снимките и въвеждането ми в обстановката и запознанството с присъстващите. Определено ще се постарая да се впиша в обстановката , да участвам в доброволчески дейности , и да бъда полезен. Поздрави към всички с очакване на следващата среща!
Чет Ное 27, 2014 12:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mary

Местожителство: Sofia

Браво Лари!
Страхотни снимки
Чет Ное 27, 2014 2:01 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobrifin

Местожителство: Рилско

С благодарности към Кольо - виртуозът на китарата :
Със Черно Фередже , оле
Чет Ное 27, 2014 8:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 3 от 6

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.