В тази връзка ще помоля да се пише по един ред, а не само да се пускат снимки. Темата се чете, даже понякога я разлиствам назад, това си е списък на места, които могат да се посетят в даден сезон. На човек могат да му дойдат хубави идеи така, вместо да губи време да рови в отделните раздели.
Имам достатъчно знания, ГПС и карти, винаги сам си организирам маршрутите но когато незнам къде ми се ходи или се окаже в последния момент, че ще почивам било то ден или два се възползвам с пълна сила от тази тема.
П.П. Не случайно редовно задавам въпроси относно времетраене, логистика и др. в тази тема, когато даден маршрут ми хареса си го проучвам и така съм готов да тръгна по всяко време
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Сря Ное 19, 2014 9:10 pm
dido
Всъщност ето защо не я харесвам тази тема - вместо да се напише кратък пътепис, се пускат тука 50-на снимки без грам текст - един вид тема за отбиване на номера
Всъщност ето защо не я харесвам тази тема - вместо да се напише кратък пътепис, се пускат тука 50-на снимки без грам текст - един вид тема за отбиване на номера
Идеята на тази тема беше хората, които ВЪОБЩЕ не пускат никъв снимков материал, еле па фотопис, да не говорим за много текст, да ги прикоткам поне тука да споделят нещо.
И мисля успях
пп - гореизложеното не пречи ти да си прав, де
пп2 - ъъъ последно се мотахххх, а, да - до х.Мечит в неделя, ма нема снимки - само приятния спомен от слънцето дет ни стопли пред хижата, а 100 метра денивелация надоле - мъгел и хладина
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 653 Местожителство: Стара Загора-София
Под тази тема най лесно може да се получи информация за разни места.Пишеш на човека,разпитваш за мястото,което искаш да посетиш и готово!На тепсия.А какво пък по хубаво от снимките.
Харесвам темата!
dido написа:
Именно. Сега да имаше и бутончета за лайване, вместо да мислим какво да коментираме ...
Ристо Туристо написа:
Идеята на тази тема беше хората, които ВЪОБЩЕ не пускат никъв снимков материал, еле па фотопис, да не говорим за много текст, да ги прикоткам поне тука да споделят нещо.
Сега ако допълниш и разяснение какво точно я прави важна тази тема?
Чет Ное 20, 2014 12:10 am
ivailo.hr
dido написа:
Аз гледам на тази тема, като място представяне на най-интересните моменти от времето изкарано в планината, т.е. малко снимки с кратки пояснения към тях (не пътеписи и фотописи от по една или повече страници). Нещо като рубрика "Очаквайте", а пък при добро желание това което трябва да се очаква (пътепис, фотопис и т.н.), би трябвало да се появи някъде из разделите за отделните планини.
...
Сега ако допълниш и разяснение какво точно я прави важна тази тема?
Да кажем по чисто математически причини.... защо темата от целия форум с най-много постове /спрямо времето на съществуването и/ да не е важна?
Зад тази математика стои нещо... психологическо.
Абсолютно, като видя 10+ снимки и директно зарязвам темата. Едно е с 3-4 реда да кажеш къде си бил, каква е била обстановката и да сложиш 2-3 снимки. Друго е да праснеш половин албум, понякога даже без да споменеш от къде е - нищо информативно не виждам в такива снимкови постове. Има си други раздели, нека снимките са там заедно с по-подробна информация, а тук е достатъчно да има някоя и друга за илюстрация.
На Иво кометата чак сега я виждам
По темата - последно бях на Ехо, имаше ниска облачност и на следващия ден му ударихме едно маане до антонския превал.
ivailo.hr написа:
dido написа:
Аз гледам на тази тема, като място представяне на най-интересните моменти от времето изкарано в планината, т.е. малко снимки с кратки пояснения към тях (не пътеписи и фотописи от по една или повече страници). Нещо като рубрика "Очаквайте", а пък при добро желание това което трябва да се очаква (пътепис, фотопис и т.н.), би трябвало да се появи някъде из разделите за отделните планини.
Съгласна съм на 100% с мнението на Иво, и аз възприемам тази тема по този начин.
По темата:
Обстановката на Витоша вчера - 20.11.14г.
Разходихме се по маршрут: Село Железница-х.Академик / Учебната база на НСА "Проф. Иван Стайков"- вр. Голям Купен - к.к. Алеко - Драгалевци.
Последната промяна е направена от Лари на Пет Ное 21, 2014 10:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Ное 21, 2014 10:01 pm
dido
Лари написа:
ivailo.hr написа:
dido написа:
Съгласна съм на 100% с мнението на Иво, и аз възприемам тази тема по този начин.
По темата:
Разходихме се по маршрут: Село Железница-х.Академик / Учебната база на НСА "Проф. Иван Стайков"- вр. Голям Купен - к.к. Алеко - Драгалевци.
Трайната снежна покривка е от 1700м нагоре...
...
Да отбележа само - по темата за обстановката на Витоша има нарочна тема в подфорум Витоша. Пак там може да се пущат пътеписи
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Ное 21, 2014 10:15 pm
Лари
dido написа:
Лари написа:
ivailo.hr написа:
dido написа:
По темата:
Трайната снежна покривка е от 1700м нагоре...
...
Да отбележа само - по темата за обстановката на Витоша има нарочна тема в подфорум Витоша. Пак там може да се пущат пътеписи
Благодаря, ще го имам предвид като напиша пътеписа.
Днеска по Осогово до вр.Руен с колелото. Страхотен ден беше, едно слънце пекнало,един вятър духаше и никой освен мен не се беше качвал А отдолу - море от облаци. Имаше много голяма видимост.
Съб Ное 22, 2014 7:22 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1289 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
DHG написа:
Днеска по Осогово до вр.Руен с колелото. Страхотен ден беше, едно слънце пекнало,един вятър духаше и никой освен мен не се беше качвал А отдолу - море от облаци. Имаше много голяма видимост.
Честито за хубавото време, коУега. Аз като го правих беше само мляко горе, ама и така беше яко - като се откри за 5 секунди и ти спира дъха от гледката. Чудност, много съм горд с откритието на тази планина за мен лани и таз година 2 пъти я навестих.
Инак май с теб двамата само не сме на Мечит, Форумът мълчи, гледам и ZCE... мълчи. Да не би и той да е отишъл... ще чакаме развръзка и разкази, преди малко гледах сериала дето са заформили, чак в отделна тема... Дали пък няма тез двамата да се прегърнат и да пият по Мечитско вино?
Аз не следя темите с кавгите/караниците и не знам за ко иде реч
Ама виното може и да оправи нещата.
Нед Ное 23, 2014 10:22 am
Алекс.Йо
Този уикенд с приятели имахме план да тръгнем от ЦПШ, през вр.Мальовица до хижа Вазов. Оказа се доста амбициозен план и не го осъществихме. Въпреки, че имахме информация от метереолозите на Мусала за 50 см. пресен сняг, ние тръгнахме без снегоходки. Все пак групата направи пъртина до вр.Мальовица и се върнахме на хижата да нощуваме. Но всяко зло за добро. Изкарахме страхотен слънчев ден по пътеката и страхотна вечер на х.Мальовица.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети