ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Къде се мотахте последно?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 198, 199, 200  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Къде се мотахте последно?
Автор Съобщение
SHOGO

Местожителство: град София

Мнение Отговорете с цитат
Почти всеки сайт си ъпдейтва прогнозата след като се "осере"(с извинение), както и прогнозите от БНТ и БТВ новините, които в петък вечер са тотално апокалиптични, традиционно. Просто многократно съм го засичал, че дава прекалено хубаво време, несъответстващо на реалността. За мен лично е слаб.

Да, наистина не му е тука мястото за метеорологични спорове. Затова спирам по тази тема и се извинявам ако съм засегнал някй Фен на Mountain forecast.
Пон Ное 10, 2014 5:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Лари

Местожителство: София

Красива есенна палитра из Славянка / Алиботуш...

И към Пирин, край хижа Загаза и връх Албутин...сред танца на мъглите... Smile

Вто Ное 11, 2014 8:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Мнение По Лакатишка Рила през параклисите св.Мина и св.Илия. Отговорете с цитат
Уж бех зазимил колото, ама не устоях: Very Happy

... и бира пих и семки чоплих:

, че натуралния шипков дайджестив мармалад ме попритесни

Вто Ное 11, 2014 11:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

@risto
напомпи си вилката! и си оправи рибаунда
Сря Ное 12, 2014 7:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

kibik написа:
@risto
напомпи си вилката! и си оправи рибаунда

Снимачо ме фана баш като спирах пред него. Very Happy
На следващия ден вилицата се представи отлично по пътеката от х.Мальовица с тея настройки. А е здрав камъняк по нея, знаеш Wink
- http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?p=84645#84645

Чет Ное 13, 2014 11:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexvan

Местожителство: България

Рила - Якорудски езера.
Чет Ное 13, 2014 9:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Цитат:
Цитат:
Най-накрая.
Канех му се доста години.
...

Яница , общо взето целта на снимката със скаляка е същата като коментарите ми за покупката на сланина в темата *Похвали се*.
Това със скаляка е малко по-тънък майтап и вече цяла седмица се хиля необезпокояван от Ицо.

Какъв е този "малко по-тънък майтап" и защо се хили?
Защото е публикувал снимка на кометата 67P/Чурюмова — Герасименко и не разбирам какъв е майтапът.
Канел се е от доста години да направи виртуална разходка до 67P/Чурюмова — Герасименко? И най-накрая е успял.
И какво странно има в това? Половината човечество видя кометата и се разходи виртуално до нея.

Мисля, че темата "Къде се мотахте последно" не е само за планини, а може да се публикуват и други места, където сме били последно. Дори комети. Дори да сме били там само виртуално.

По темата:

15.11.2014 г, събота – Витоша: Беловодски път при дол Раковец - нископланинска обиколна пътека - кв. "Бояна" - Боянско езеро - хижа "Камен дел" - почивен дом "Средец" - хижа "Тинтява" - Гьорева чешма - връх Камен дел - Гьорева чешма - почивен дом "Бор" - почивен дом "Родина" - хижа "Момина скала" - м. Букара - пътеката покрай дол Раковец.

Имаше и брокенски призрак – сравнително рядко оптично явление – https://en.wikipedia.org/wiki/Brocken_spectre.

Повече снимки – в краткия фотопис http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?p=85066.

Съб Ное 15, 2014 7:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Саръ-Яр-разходка над облаците

Нед Ное 16, 2014 9:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

Нед Ное 16, 2014 11:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

На тая па тема к'во й е важното, де-ба и файсбук мотиралата деградация ... Question
Вто Ное 18, 2014 10:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

На 23.11 вечерта май няма да има много различни мнения тук...

Вто Ное 18, 2014 10:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Цитат:
Виж най-горе на тази страница.

Вто Ное 18, 2014 10:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

В тази връзка ще помоля да се пише по един ред, а не само да се пускат снимки. Темата се чете, даже понякога я разлиствам назад, това си е списък на места, които могат да се посетят в даден сезон. На човек могат да му дойдат хубави идеи така, вместо да губи време да рови в отделните раздели.
Обаче много ме е яд като видя хубави снимки, пък не знам от къде са, защото съм била на малко места или просто не ги разпознавам. А да питам не ми се разправя, пък и все да си демонстрирам невежеството... хм... Rolling Eyes
Та видях отгоре някакъв скаляк, ама какво да го коментирам като и там не съм била все още Wink Laughing

Сря Ное 19, 2014 5:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Цитат:
Mariana1000 написа:
В тази връзка ще помоля да се пише по един ред, а не само да се пускат снимки. Темата се чете, даже понякога я разлиствам назад, това си е списък на места, които могат да се посетят в даден сезон. На човек могат да му дойдат хубави идеи така, вместо да губи време да рови в отделните раздели.
Обаче много ме е яд като видя хубави снимки, пък не знам от къде са, защото съм била на малко места или просто не ги разпознавам. А да питам не ми се разправя, пък и все да си демонстрирам невежеството... хм... Rolling Eyes
Та видях отгоре някакъв скаляк, ама какво да го коментирам като и там не съм била все още Wink Laughing

Яница , общо взето целта на снимката със скаляка е същата като коментарите ми за покупката на сланина в темата *Похвали се*.Smile
Това със скаляка е малко по-тънък майтап и вече цяла седмица се хиля необезпокояван от Ицо.Smile

Ивайло, от снимката ти горе на страницата разбрах, че приучаваш Л. Амстронг ряпа да яде. Very Happy
Сря Ное 19, 2014 8:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vedrin

Местожителство: 1116 m н.в.

Plamen К написа:
Цитат:
Mariana1000 написа:

Яница , общо взето целта на снимката със скаляка е същата като коментарите ми за покупката на сланина в темата *Похвали се*.Smile
Това със скаляка е малко по-тънък майтап и вече цяла седмица се хиля необезпокояван от Ицо.Smile

Ивайло, от снимката ти горе на страницата разбрах, че приучаваш Л. Амстронг ряпа да яде. Very Happy

Предполагам имаш предвид по-скоро Нийл Армстронг Smile
Сря Ное 19, 2014 9:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 198, 199, 200  Следваща
Страница 83 от 200

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.