Почти всеки сайт си ъпдейтва прогнозата след като се "осере"(с извинение), както и прогнозите от БНТ и БТВ новините, които в петък вечер са тотално апокалиптични, традиционно. Просто многократно съм го засичал, че дава прекалено хубаво време, несъответстващо на реалността. За мен лично е слаб.
Да, наистина не му е тука мястото за метеорологични спорове. Затова спирам по тази тема и се извинявам ако съм засегнал някй Фен на Mountain forecast.
Пон Ное 10, 2014 5:21 pm
Лари
Красива есенна палитра из Славянка / Алиботуш...
И към Пирин, край хижа Загаза и връх Албутин...сред танца на мъглите...
Снимачо ме фана баш като спирах пред него.
На следващия ден вилицата се представи отлично по пътеката от х.Мальовица с тея настройки. А е здрав камъняк по нея, знаеш
- http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?p=84645#84645
Рила - Якорудски езера.
Чет Ное 13, 2014 9:45 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3474 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Цитат:
Цитат:
Най-накрая.
Канех му се доста години.
...
Яница , общо взето целта на снимката със скаляка е същата като коментарите ми за покупката на сланина в темата *Похвали се*.
Това със скаляка е малко по-тънък майтап и вече цяла седмица се хиля необезпокояван от Ицо.
Какъв е този "малко по-тънък майтап" и защо се хили?
Защото е публикувал снимка на кометата 67P/Чурюмова — Герасименко и не разбирам какъв е майтапът.
Канел се е от доста години да направи виртуална разходка до 67P/Чурюмова — Герасименко? И най-накрая е успял.
И какво странно има в това? Половината човечество видя кометата и се разходи виртуално до нея.
Мисля, че темата "Къде се мотахте последно" не е само за планини, а може да се публикуват и други места, където сме били последно. Дори комети. Дори да сме били там само виртуално.
По темата:
15.11.2014 г, събота – Витоша: Беловодски път при дол Раковец - нископланинска обиколна пътека - кв. "Бояна" - Боянско езеро - хижа "Камен дел" - почивен дом "Средец" - хижа "Тинтява" - Гьорева чешма - връх Камен дел - Гьорева чешма - почивен дом "Бор" - почивен дом "Родина" - хижа "Момина скала" - м. Букара - пътеката покрай дол Раковец.
Цитат:
Виж най-горе на тази страница.
Вто Ное 18, 2014 10:51 pm
Mariana1000
В тази връзка ще помоля да се пише по един ред, а не само да се пускат снимки. Темата се чете, даже понякога я разлиствам назад, това си е списък на места, които могат да се посетят в даден сезон. На човек могат да му дойдат хубави идеи така, вместо да губи време да рови в отделните раздели.
Обаче много ме е яд като видя хубави снимки, пък не знам от къде са, защото съм била на малко места или просто не ги разпознавам. А да питам не ми се разправя, пък и все да си демонстрирам невежеството... хм...
Та видях отгоре някакъв скаляк, ама какво да го коментирам като и там не съм била все още
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Ное 19, 2014 5:59 pm
Plamen К
Цитат:
Mariana1000 написа:
В тази връзка ще помоля да се пише по един ред, а не само да се пускат снимки. Темата се чете, даже понякога я разлиствам назад, това си е списък на места, които могат да се посетят в даден сезон. На човек могат да му дойдат хубави идеи така, вместо да губи време да рови в отделните раздели.
Обаче много ме е яд като видя хубави снимки, пък не знам от къде са, защото съм била на малко места или просто не ги разпознавам. А да питам не ми се разправя, пък и все да си демонстрирам невежеството... хм...
Та видях отгоре някакъв скаляк, ама какво да го коментирам като и там не съм била все още
Яница , общо взето целта на снимката със скаляка е същата като коментарите ми за покупката на сланина в темата *Похвали се*.
Това със скаляка е малко по-тънък майтап и вече цяла седмица се хиля необезпокояван от Ицо.
Ивайло, от снимката ти горе на страницата разбрах, че приучаваш Л. Амстронг ряпа да яде.
Ивайло, от снимката ти горе на страницата разбрах, че приучаваш Л. Амстронг ряпа да яде.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети