Имам една молба до тези от Вас който скоро ще се качвате до хижа Рай. Един приятел (който не е член на форума) ми каза, че е видял грозна картинка миналата седмица. В дерето, което е зад банята и тоалетните са се изхвърляли и чупели стъклени шишета. Помоли ме за сега да не споменавам подробности от кого се е вършило това. За жалост не е успял да направи снимки.
Та молбата ми е ако може някой да погледне и снима в дерето какво е състоянието. Дали е било единичен случай или е постоянна практика. Ако има много боклуци и натрошени стъкла да ги снимате. И после да качите снимки тук или да ми ги пратите на мен.
Аз ще му ги изпратя, а той да продължава своята битка, която вече е започнал. Ако се окаже прав ще е тъжно и жалко. Аз не съм го видял с очите си и не мога да коментирам и вземам страна. За сега.
Благодаря предварително
Сря Окт 08, 2014 11:33 am
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
х. Рай
В неделя, живот и здраве ще мина покрай хижата, (няма да спя там) и ще метна едно око/някоя снимка. Тръгвам в петък вечер от Карлово, в неделя трябва да съм в Калофер.
Re: МОЛБА ДО ТЕЗИ КОИТО СКОРО ЩЕ СЕ КАЧВАТ ДО х. РАЙ
Dimo Kolev написа:
Имам една молба до тези от Вас който скоро ще се качвате до хижа Рай. Един приятел (който не е член на форума) ми каза, че е видял грозна картинка миналата седмица. В дерето, което е зад банята и тоалетните са се изхвърляли и чупели стъклени шишета. Помоли ме за сега да не споменавам подробности от кого се е вършило това. За жалост не е успял да направи снимки.
Та молбата ми е ако може някой да погледне и снима в дерето какво е състоянието. Дали е било единичен случай или е постоянна практика. Ако има много боклуци и натрошени стъкла да ги снимате. И после да качите снимки тук или да ми ги пратите на мен.
Аз ще му ги изпратя, а той да продължава своята битка, която вече е започнал. Ако се окаже прав ще е тъжно и жалко. Аз не съм го видял с очите си и не мога да коментирам и вземам страна. За сега.
Благодаря предварително
Димо, нали бяхме сега в събота там, гората под хижата е като във филм на ужасите! Начупени стъкла разхвърляни навсякъде (не се сетих да ги снимам)!
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Вчера слязох през х. Рай. Точно зад тоалетните не е много зле положението, но в дясно от тях... Много начупени стъкла има, порцеланови парчета от чинии, капачки от буркани, консервни кутии, капак от тенджера, маркуч... шишета. Направих снимки, но не съм ги свалил/качил още. Странното е, че част от боклуците изглеждат да са стари, други не. За престоя ми горе на поляната (2 бири време) видях един мъж да чисти хижата и да хвърля всички боклуци в предназначените за целта контейнери за разделно събиране. Аз не влязох в хижата, но по думите на спътниците ми хижаря май е нов.
В заключение: Не мога да разбера, как нещо, което е качено горе пълно или здраво не може да се свали долу празно или счупено... И сега с ирония - верно че е под кенефа в храсталака и не се вижда, ама не е редно така!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети