С моите приятели имаме страст към скоковете от скали/мостове и т.н. във вода, особено когато местата за скачане се намират в живописни райони. Понеже предполагам, че като членове на този форум обикаляте и виждате доста места из страната ви моля да ми пишете ако се сещате за някое такова място.
Моля пишете ми за места, аз които сте сигурни, че са безопасни (основен критерии е долу да има достатъчна дълбочина, сосебно за скокове над 5-6 метра височина)
А за хората, които също търсят места за скачане (ако има такива) мога да препоръчам следните места:
Сопзопол, старият град- долу е дълбоко, скалите са м/у 3 и 5-6 метра височина. Има и 13 метрова скала за по-смелите.
От Созопол старият път за Дюни след къмпинг Смокиня, вторият завой в ляво има път. Доста е високо, 18м. май, има клипчета в youtube.
Мраморното езеро, с. Бресник, близо до гр. Раковски
Вто Юли 08, 2014 1:49 pm
evgeni333
Ела на река Тъжа.Има високи места за скачане и дълбоки вирове,само трябва да държиш на студена вода...
Пон Юли 21, 2014 8:27 pm
Wanderlei_Silva
evgeni333 написа:
Ела на река Тъжа.Има високи места за скачане и дълбоки вирове,само трябва да държиш на студена вода...
Благодаря за инфото. Ще проверя къде се намира и къде са тия вирове.
Съб Юли 26, 2014 7:46 pm
ceckoguide
Водопада до с.Калейца до Троян, висок е 12 метра (така го пишат) и отдолу е 3-4 метра дълбочина.На клипа скачам от горе, като има и 1-2 по-ниски нива на скачане
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети