Евала градски, добро темпо си вкарал... Ние с Миро ловечкия след час потегляме към Осогово за два дни с колелата, надяваме се на много дъжд и кал
Градски? Благодарско! Желая ви с Мирцата по-малко дъжд, кал и аварии. Въртете здраво колелетата и си изкарайте добре!
Съб Сеп 06, 2014 10:18 pm
BAKHER
meco puh написа:
Поздравления за успешния преход!
И аз съм на мнение, че е най-добре прехода да се мине сам.
Наистина е много трудно, няма кой да ти помогне при трудни ситуации (болести или контузии), но не си зависим от никого.
Иначе, винаги трябва да мислиш: "Дали не съм в тежест на някого. Ако направя така, дали ще има недоволен?"
Видях, че Мечулица тече, водата не е пресъхнала.
Имам и един въпрос, накъде продължи след тази табела - по билото или по пътя?
Питам, за да разбера дали тече водата до Сухото дере.
За това стана въпрос на срещата ни на Орлово Гнездо.
Ще ти обясня, къде се намира водата, ако си минал по пътя.
Мечо, благодаря ти и на тебе! За водата на Мечулица при тия дъждове човек не би трябвало да се притеснява! По друг начин седят нещата в сух период. Това е мое мнение. На другия въпрос не мога да ти дам отговор, минах през билото, а ми е и непознато.
Съб Сеп 06, 2014 10:23 pm
BAKHER
Rayko написа:
Браво човече! Благодаря, че ме пренесе пак там.
За мене е удоволствие, че някой го е усетил така. Пожелавам и на теб, не само целта ти да се осъществи, но да изпиташ удоволствие и да ти е забавно.
Съб Сеп 06, 2014 10:25 pm
Mariana1000
Тишо, поздравления за прехода, и благодаря за споделеното и снимките
Аз като ходя със сандалите на майтап ми е, че може нещо да ме ухапе, но ето че се случва. Браво на теб, че си стиснал зъби и си продължил напред
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
По - подробно, по - подробно разкажете колега. Браво Тишо!
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Нед Сеп 07, 2014 9:40 pm
Mariana1000
didogen написа:
По - подробно, по - подробно разкажете колега.
didogen, като стана въпрос за разказване, нещо не се сещам да съм прочела края на твоя разказ. На Иво си спомням как беше псувал 15 минути, също че имало вятър и прочие, Георги беше пуснал накрая едни много хубави снимки на брега, после пък един сърцераздирателни на краката си. А твоя пътепис нещо не си спомням да си го довършвал. Не ми се рови в темата от миналата година (нали там го беше писал?), но не ми се вярва да съм го пропуснала или забравила.
Кажи какво стана с тоя пътепис, да не се мъча да го търся?
meco puh написа:
Има ли преводачи?
Кой може да разчете този секретен разговор?
tzezko написа:
ГМР ?
Главна Музовирке на Републиката, какво се правиш, че не си спомняш, като много добре знаеш, че разказа не е довършен? Защо размахваш червения парцал пред Дидогена?
tzezko написа:
ККССППДД ?
Кажи Какво Се Случи През Последните Два Дена?
didogen написа:
Едва ли ще го довърша. Иво и Гунди са разказали достатъчно.
Дидогене, добре че на Поморийски проход не си казал "Едва ли ще го довърша. Иво и Гунди са ходили достатъчно"
Пон Сеп 08, 2014 6:15 pm
BAKHER
Здравей Тишо, говедарника в мъглата и дъжда го открих благодарение на двете кучета. Ако не се бяха появили из мъглата, все го бях подминал. Когато влязох вътре той течеше отвсякъде с вода и нямаше никой. Беше се стъмнило и се канех да си лягам, когато се появи джип със семейство, собственици на част от кравите. Вечерта ме гощаваха сериозно. Накроиха салата и се почна една... По-късно аз с голямо удоволствие подхванах скарата в печене на сланина и на страхотни домашно приготвени кюфтета, та откарах до към 1:00ч. Поражението на сутринта беше, че тръгнах за Витиня в 7:00ч. Малко преди прохода срещнах Огнян от Варна (Огобого) с колело, правеше Ком-Емине наобратно. Каза, че изкарал две седмици на х. Козя Стена и се разделихме.
Пон Сеп 08, 2014 7:12 pm
dido
Mariana1000 написа:
meco puh написа:
Има ли преводачи?
Кой може да разчете този секретен разговор?
tzezko написа:
ГМР ?
Главна Музовирке на Републиката, какво се правиш, че не си спомняш, като много добре знаеш, че разказа не е довършен? Защо размахваш червения парцал пред Дидогена?
tzezko написа:
ККССППДД ?
Кажи Какво Се Случи През Последните Два Дена?
Хахахаха, все повече напомняме на добре стикован хамерикански взвод за тайни операции в тила на противника ...
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Пон Сеп 08, 2014 8:55 pm
Tito
Боян от Стара Загора, на когото изпратих траковете си в началото на юли ми писа, че е минал по Пътеката повече от успешно с приятелят си Иван. Няколко дни са вървяли заедно с Николай (maratonec). Ето и историята им - http://peshanamore.blogspot.com
Определено не са случили на време, но въпреки това са държали много добро темпо.
Поздрави на колегата за хубавите снимки.Върнах се на пътеката и ми стана едно...Приятно и пак ми влезе мухата в главата.Сега има да бръмчи и да не ми дава мира.Уж се бях зарекъл да не минавам пак ...Май няма да си удържа на думата
_________________ Луд умора нема..Само се поти,пие вода и продължава!
Ком-Емине 2014
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 20, 21, 22Следваща
Страница 21 от 22
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети