rumyeah написа:
Тъй като нямам компания за целта, естественият вариант бе да се запиша в групата на БФТ. Напоследък изчетох доста по темата в този форум и осъзнах, че може би няма да успея с тях да мина целия път пеша, но въпреки това вълнението е голямо!
Понеже имам "къртица" в тазгодишния поход на БФТ - организаторите уверяват, че отсечката Върбиш - Риш ще се минава пеша! Дано да имаш желание, защото явно ще имаш възможност да вървиш
Пожелавам ти успех!
И разбира се ще ми е драго да пишеш тук, когато завършиш успешно. А ако си правила снимки и ги пуснеш, ще е страхотно, на мен поне никога не ми омръзва да гледам снимки от Пътеката Още по-хубаво нещо е разказ и снимки, но знам че е по-лесно да се върви, отколкото да се пише, така че и само на снимки съм доволна
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
rumyeah
Мисля да тръгвам на 30.08 или ден по рано.За сега съм сам,заповядай в моя отбор.
_________________ Луд умора нема..Само се поти,пие вода и продължава!
Ком-Емине 2014
Вто Юли 15, 2014 9:57 pm
rumyeah
Ангел, благодаря за поканата
С БФТ ще ми е по-лесно откъм багажа и ориентацията - пък и съм се записала и съм си внесла таксата отдавна, така че - с тях съм. Да видим дали ще ме заразят да искам догодина пак Като се похвалих на някои от печените туристи, които познавам, че ще ходя на Ком-Емине, взеха да ме уверяват, че ще намразя Стара планина! По-склонна съм да вярвам на настроенията тук, разбира се!
Mariana1000, благодаря за пожеланията За съжаление няма да снимам - фотото ми е старо и тежко и смятам да не го нося. Иначе обичам да описвам преходите си, за да "зарибявам" нов народ - ето тук: rumyeah.blog.bg
Добър вечер.Някой да е размислил за предложението ми ?
Ангеле, дори и да останеш сам не се отказвай.
Имам подобен опит през 2011 година. Успях да мина сам. Беше много трудно, но удоволствието от свършеното бе върховно!
meco puh
Няма отказване,като съм си наумил ще си троша главата сам.Просто превантивно проверявам дали някой не е решил да ходи по пътеката.Все си е друго да имаш компания.
Ком-Емине 2014
Пон Юли 21, 2014 10:21 am
ДИАНА
Дизела по Ком - Емине
За 5 дни Х 120 км. на ден.
На него и на всички по Пътеката това Лято - Здраве и Успех!
Диана
Точно сега ли трябваше да пуснееш този линк...За времето което аз съм отделил този ще направи околосветско пътешествие.Аз съм го срещал на слизане от Мусала,като го гледах как бяга по баира си помислих,че сънувам и много ми се искаша да се събудя.Ако сега го срещтна по пътеката ще му кажа да се вземе в ръце и друг път да не прави така.Толкова обезкоражително действа на обикновените туристи,че...
Ком-Емине 2014
Пон Юли 21, 2014 8:10 pm
dany
Аз мога да кажа от първо лице за групата на Каис Пристигнахме на 17ти юли към 16:30 на нос Емине. Сега вече след похода мога да кажа, че няколко дни по-късно цялата атмосфера ми липсва Заслужаваше си!
Вто Юли 22, 2014 1:40 pm
Tito
Браво на вас! Наслаждавайте се на момента и чакаме историята
Още някой е тази вечер на Чумерна.
С Ники-Маратонец се чухме тази сутрин при тръгването му от Предела.
На 18 вечерта се засякохме източно преди асфалта и арката на Беклемето.
Утре смята да стигне Котел.
Вто Юли 22, 2014 3:17 pm
Mariana1000
Браво на групата на Каис, бях сигурна че ще успеят, бяха се подготвили добре
Наистина са ни длъжници поне със снимки.
Ако не им се пише пътепис - задължително есента на сбирка на Мечулица, да докладват устно
И накрая да напомня на хората, които четат и пишат тук - не че сте задължени, но винаги е приятно да прочетем за това, че някой е минал по Пътеката. Та не се скъпете, отделете пет минути да споделите радостта си с нас
Естествено още по-добре дошли са и всякакви сведения за тазгодишното състояние на маркировка, пътеки и водоизточници, телефони и състояние на хижи и изобщо всяка полезна информация.
Успех и на групата на БФТ, които тръгнаха онзи ден Особено на Анелия
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Юли 22, 2014 8:29 pm
todor__x
Отново направихме връзка с Маратонец в 6.30 сутринта вече бе в подножието на планината след Котел, с идеята да стигне Ришки.
Преди малко се чух с "явката" му срещна ли са се около 19.50 на Немой дере, благодари за перфектната маркировка преди Ришки.
Това не е по възможностите на обикновенните и не тренирани, но се чудя Дизела как е планирал Върбишки-Ришки за ден?
Чет Юли 24, 2014 7:43 pm
martinov
След толкова четене и приготовления ето ,че идва и деня за тръгване.В събота тръгваме за Ком живи и здрави и да стигнем и до Емине.
Дано времето е хубаво да се насладим на Балкана.Благодарности на Mariana 1000,didogen,meco puh и tito , че ми предоставиха възможността да използвам тяхната помощ ако имам нужда .Надявам се да пия вода от новата чешма макар ,че нямам никакъв принос но се надявам да се реванширам за напред.
Ами това е засега приятели ако имам възможност ще ви пиша от някоя точка на България да ви кажа докъде сме стигнали.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети