чудесно !
Dimo Kolev написа:
Да поразбутам темата.
Пътеводителя влезе за печат и ако всичко е наред може за сбирката на 08.02. да излезе някоя бройка
Иначе сайта също е готов до 2-3 дена ще го напълня със съдържание и ще кача няколко маршрута към Козя стена, хем да видите кое как ще изглежда, хем за тез които не знаят пътя да добият някаква представа какво ги чака.
За сега толкоз, скоро повече
До сега четях темата без коментар - сега с тази информация окончателно мога да напиша , че се възхищавам от делото за събиране , систематизиране и разпространение на маршрути и пътеки ,които си включил в разработката си ,колега Димо !
И да има интернет ,и да има ГПС - една събрана и предложена информация на книга винаги ще намери читателите си .
Относно състава на форума - не смятам , че всички са минали тези маршрути ,както и много бъдещи читатели ще се нуждаят от помощ в тази насока .
Адмирирам начинанието и очаквам издателството !
Вто Яну 28, 2014 5:41 pm
НИКОЛАЙ Т.
Аз с удоволствие ще съм сред читателите на този справочник.
Вто Яну 28, 2014 6:48 pm
welmud
Чудесно е това начинание! Надявам се пътеводителят да е с по-приличен тираж и да може да се закупи безпроблемно. Свалям шапка и пожелавам успех!
Това на шега. Сега сериозно. Пътеводителят вече излезе от печат. Ето как изглежда книжката (тя е с меки корици, да не се подведе някой от снимката)
Някои членове от форума, а и не само от там го разгледаха и голяма част го и харесаха Надявам се наистина да се хареса и най-вече да бъде полезен, особено за начинаещите туристи.
Информация за същия може да бъде открита на специално създадения за това саит:
Там в панел Поръчка можете да изпратите заявка за доставка, като при получаването му заплащате само неговата цена, а сумата по доставката е за моя сметка.
И още нещо!!!
За всички които четете това и харесвате този форум ще има отстъпка 20 %. Цената пада от 21 на17 лева
Само е необходимо да попълните в голямото поле за допълнителна информация в Поръчката, че сте един от форума и ако желаете своят псевдоним.
Също така всеки който желае може да получи автограф от мен или пожелание за себе си или някой друг, като това също трябва да бъде написано в голямото поле на Заявката. Това според мен би бил хубав скромен подарък по всякакъв повод за близък приятел.
Ами то май това е - грабете ама не се блъскайте ще има за всеки. И наистина - сериозно ако това първо мое отроче се хареса още тази година ще се пръкне неговото братче за баш централната част на Централна Стара планина.
Поздрави на всички и до скорошни срещи нейде по пътеките на Балкана.
Ваш Приятел и колега по махане на крачоли по баирите
Димо Колев
Последната промяна е направена от Dimo Kolev на Сря Юли 02, 2014 11:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Правя малко уточнение за тези които искат да получат пътеводителя до 14.02. с отстъпка и по условията за доставка посочени в сайта, че това е невъзможно. Обещано ми е в сряда 12.02. да получа книгите от печатницата, а срокът за доставка на фирмата с която съм избрал да работя е 3 работни дни. Затова вариантът за доставка до 14.02. е да Ви го изпратя за Ваша сметка по избрана от Вас куриерска фирма, като запазя отстъпката от 20 %.
Извинявам се за ситуацията, но от печатницата малко забавиха доставката. След сряда всяка доставка ще бъде в рамките до 3 работни дни.
Е, хайде честито. Пожелавам книгата да се радва на успех и популярност и най-вече да бъде верен помощник и източник на информация за любителите на тази част на Стара планина.
Направихме изключение и позволихме реклама на нещо комерсиално за известно време.
Ще помоля авторът да промени подписа си до допустимо вербално ниво.
Темата ще стане обикновена.
Благодаря за разбирането.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Следваща
Страница 5 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети