Автор |
Съобщение |
mirosllaw
|
|
Пон Ное 18, 2013 6:13 pm |
 |
 |
mmmda
|
|
|
|
Някой от вас дали е пазарувал от този сайт?
|
|
|
Вто Ное 19, 2013 7:35 pm |
|
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4329 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
 |
 |
Някой от вас дали е пазарувал от този сайт? |
Аз
Получих си термобельото /черно/. Точно както е по снимка. Размерите са точно като обявените в таблицата. Лепна ми като пестница на нос. Недостатък на този интернет магазин е, че пращат стоката два-три дни след като приключи разпродажбата, а не веднага след покупката. Явно нямат наличности на склад и чакат доставка по продадените артикули и разпращат след като я получат.
------------------
Отново там мерино термобельо за по-зиморничави:
Smartwool Mens NTS 250g/m2 Midweight Funnel Zip (Graphite) - 125лв. до София с Гъбко.
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Пет Ное 22, 2013 11:23 pm |
|
 |
mmmda
|
|
|
|
Честито да ти е, мерси зa информацията 
|
|
|
Съб Ное 23, 2013 6:08 pm |
|
 |
Nemesis
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Някой от вас дали е пазарувал от този сайт? |
Аз
Получих си термобельото /черно/. Точно както е по снимка. Размерите са точно като обявените в таблицата. Лепна ми като пестница на нос. Недостатък на този интернет магазин е, че пращат стоката два-три дни след като приключи разпродажбата, а не веднага след покупката. Явно нямат наличности на склад и чакат доставка по продадените артикули и разпращат след като я получат.
------------------
Отново там мерино термобельо за по-зиморничави:
Smartwool Mens NTS 250g/m2 Midweight Funnel Zip (Graphite) - 125лв. до София с Гъбко. |
Поздравления за термобельото А как стои въпросът с митническите такси? Ти плаща ли нещо? Щото гледам в сайта на Гъбко " 21а. Над каква стойност на пратката ми, тя ще бъде задържана за плащане на такси?
- Пратки със стойност над 27 паунда (включва и доставката) биват задържани на митница.", което нещо не ми се връзва... 
|
|
|
Пон Ное 25, 2013 2:18 am |
|
 |
Ристо Туристо
|
|
|
 |
 |
...
Поздравления за термобельото А как стои въпросът с митническите такси? Ти плаща ли нещо? Щото гледам в сайта на Гъбко " 21а. Над каква стойност на пратката ми, тя ще бъде задържана за плащане на такси?
- Пратки със стойност над 27 паунда (включва и доставката) биват задържани на митница.", което нещо не ми се връзва...  |
sportpursuit.com e онлайн магазин базиран във Великобритания, която е член на ЕС. Няма мита и такси. В първото мнение на настоящата тема е информацията.
|
|
Пон Ное 25, 2013 9:19 am |
|
 |
Nemesis
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
...
- Пратки със стойност над 27 паунда (включва и доставката) биват задържани на митница.", което нещо не ми се връзва...  |
sportpursuit.com e онлайн магазин базиран във Великобритания, която е член на ЕС. Няма мита и такси. В първото мнение на настоящата тема е информацията. |
Именно, именно, аз затова писах, че не ми се връзва инфото в сайта на Гъбко. Мерси, че потвърди все пак 
|
|
|
Пон Ное 25, 2013 11:53 am |
|
 |
Ристо Туристо
|
|
|
http://www.socksaddict.com/Default.aspx - доставка до България - 6.80$. Моите вече са на път - ще докладвам дали ми се е разминало ДДС-то.
В момента 25% намаление на чорапите на Darn Tough там. Един от най-качествените производители според ревюта и ползватели, за съжаление без присъствие в Европа.
До 55% намаления от скоро:
"Attention Sock Addicts! The moment you've all been waiting for is finally here. Black Friday / Cyber Monday deals are on! SocksAddict.com has great deals on your favorite brands. Savings up to 55% NOW thru 12/2. No Coupon Necessary - Discounts Already Applied."
|
|
Сря Ное 27, 2013 10:11 am |
|
 |
t.hristov
|
|
|
Нед Дек 01, 2013 2:34 pm |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
Евтинко е браво аз моят го взех за 700лв.
|
|
|
Пон Дек 02, 2013 2:03 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Не бих се доверил на продавач с ебай-рейтинг 5 
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Пон Дек 02, 2013 2:57 pm |
 |
 |
Ристо Туристо
|
|
|
 |
 |
Не бих се доверил на продавач с ебай-рейтинг 5  |
Той рейтинга му е 100% /най-високия/, но е калкулиран само от 5 отзива. Демек е новобранец. Може да е читев търговецът. Всеки е започнал така.
|
|
Пон Дек 02, 2013 3:18 pm |
|
 |
simeon0012
|
|
|
Съб Дек 14, 2013 6:11 pm |
|
 |
vinushka
|
|
|
|
geartrade.com Днес намерих този американски сайт за употребявана екипировка. Има много изгодни неща, някои от тях са като нови на страхотни цени.. Даже си намерих една пухенка на Мармот за 180 лева с 800 покритие, сега остава да се донавия и да си го купя. 
|
|
|
Пон Дек 16, 2013 8:17 pm |
|
 |
Ристо Туристо
|
|
Нед Яну 05, 2014 11:12 pm |
|