ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Има ли сняг по високата част на пътеката х.Равнец-х.Левски

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Има ли сняг по високата част на пътеката х.Равнец-х.Левски
Автор Съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Мнение Има ли сняг по високата част на пътеката х.Равнец-х.Левски Отговорете с цитат
Обмисляме вариант този уикенд (6-7.04) да се разходим до х. В. Левски. Чуденката ми е колко ли сняг има във високата част на планината по пътеката за х. Левски?
И дали е безопасно според вас ?
Пет Апр 05, 2013 5:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Мнение Отговорете с цитат
Ако използваш традиционната по край реката нямаш грижи,но ако минаваш от там където част от хората минаха за срещата на Левски снега не е мръднал много.
Пет Апр 05, 2013 8:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

тихомир томанов написа:
Ако използваш традиционната по край реката нямаш грижи,но ако минаваш от там където част от хората минаха за срещата на Левски снега не е мръднал много.

Томанов извини ме, традиционната е през петолъчката, нали? Няма ли лавинна опасност по лятната? Или искаш да кажеш да се изкачат към Жълтец и да слязат по зимната?

Балкана символ на цял полуостров
Пет Апр 05, 2013 9:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

Местожителство: Русе

Мнение Re: Има ли сняг по високата част на пътеката х.Равнец-х.Лев Отговорете с цитат
Йосарян написа:
Обмисляме вариант този уикенд (6-7.04) да се разходим до х. В. Левски. Чуденката ми е колко ли сняг има във високата част на планината по пътеката за х. Левски?
И дали е безопасно според вас ?

Няма никакъв сняг по пътеката за Левски! Днес качихме голям Купен, почти зимно, слязохме през Кръстеца на юг, имаше по улеите сняг, големи лавинарници горе, иначе долу, не Smile Най-много в горските части тук-там белее, действайте смело! Smile А Стара река се раздава със задоволителен дебит! Smile

Съб Апр 06, 2013 8:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

Утре Чолака каза,че няма да е много за планина. Оранжевия код за равнината ,може да е да е доста червен по високите части на планината.
Съб Апр 06, 2013 8:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Живота

G_P_S написа:
Утре Чолака каза,че няма да е много за планина. Оранжевия код за равнината ,може да е да е доста червен по високите части на планината.

Обърка ми плановете,не е спряло да вали от 8ч,в 7ч беше екстра,викам си така ако се задържи ще е добре,да ама не,балкана е обвит с мъгла и нищо не се вижда.Бях наумил да ходя да търся една стара пътека от х.Балкански рози и щях да проверя колко е снегът на масива Равнец.
Нед Апр 07, 2013 11:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Аз ходих другаде, но благодаря на всички за информацията. Ще е полезна за следващият път.
Пон Апр 08, 2013 10:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SMitev

Дали някой има ИНФО, какво е положението в района. Чудя се за някакво ходене 9-10-11, но времето ме притеснява...

Пон Апр 08, 2013 10:49 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
martin555

SMitev написа:
Дали някой има ИНФО, какво е положението в района. Чудя се за някакво ходене 9-10-11, но времето ме притеснява...

Аз малко по-нагоре обясних Wink! Питай конкретно, да ти дам актуално инфо!

Пон Апр 08, 2013 11:12 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
martin555

SMitev написа:

Сега като гледам камерите в сайта на псс, има нова снежна покривка - на Беклемето 10-на см., на хижа Плевен е към 30-см.

Пон Апр 08, 2013 3:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Живота

martin555 написа:
SMitev написа:

Сега като гледам камерите в сайта на псс, има нова снежна покривка - на Беклемето 10-на см., на хижа Плевен е към 30-см.

Днес ходих нагоре,стигнах до Булката до там сняг няма,започва от там нагоре,пробвах да продължа но затъвах като лъжица в кисело мляко,тоест без снегоходки си е чист мазохизъм.А до там стигнах по билото на коритото на Стара река от запад,в гористата част си имаше сняг 1м,добре че се борих с него само 400м.На връх Жълтец с видимо око се вижда че има пресен сняг и то в доволно количество.Пускам някоя снимка за да се добие представа за планинската обстановка,останалите ще направя репортаж в отделна тема.

Чет Апр 11, 2013 10:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.