Факт не оспорим топлите готвите абе друго си е с жена на планина стига тя да не е мрънкаща кифла много се отклоних от темата
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там
Чет Окт 11, 2012 2:38 pm
boris_borisov
Някой има ли опита да каже дали това: http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=1485 наистина предлага такава изключителна изолация, каквато рекламират? Че не е меко, това е сигурно, а дали поне е здраво? На мен ми харесва заради теглото и факта, че може да се носи в раницата, защото от тая година пустите трънки бая ми издраха обикновеното еднослойно шалте, закачено отзад на раницата...
Някой има ли опита да каже дали това: http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=1485 наистина предлага такава изключителна изолация, каквато рекламират? Че не е меко, това е сигурно, а дали поне е здраво? На мен ми харесва заради теглото и факта, че може да се носи в раницата, защото от тая година пустите трънки бая ми издраха обикновеното еднослойно шалте, закачено отзад на раницата...
Здравей,
аз имам такова и тая година съм решил да го сменям с някакво двуслойно. Много е тънко това и много лесно се къса, при най-малкото камъче под него и е заминало. Също така и е много хлъзгаво, като сложа чувала върху него при лек наклон и се хлъзгам .За да има добра изолация трябва да има въздух, а това няма, спорен е ефекта от отразяване на топлината от алуминия.
Вто Фев 05, 2013 6:59 pm
pepyZX5
Ползвам цяло лято Gelert X-treme lite 3/4 надуваемо шалте и съм много доволен. Тежи около 500гр. и се спи много удобтно на него, а незаема подчти никакво място. Лично аз го издебих в ebay миналата зима и го взех за около 17 паунда, а сега като гелдам е малко по-скъпо, но идеята ми е, че този тип надуваеми шалтета си заслужават парите. Не съм го ползвал зимата тъй като все още нямам достатъчно зимна екипировка и затова засега се придъжам само към топлите сезино, но това е въпрос на време и пари само . Затова и нямам идея дали изолира зимата и дали би виршило също толкова добре работата си както през лятото.
Open size: 182 x 51 x 3.8 cm
Pack size: 28 x 16 cm
Weight: 0.65 kg
Супер щастлива съм с това шалте, тотално ми промени представите за спане в полеви условия. Единственият минус е, че е малко по-капризно спрямо настилката и трябва да се пази повечко.
В момента в сайта на Зайо има 20% отстъпка върху всички цени. Така шалтето, което преди това е намалено на 69 лв вече излизаа 55 лв. Модела е изрязания, и тежи 680 гр. Мисля че по-евтино и по-леко за цената си шалте трудно ще се намери в момента на българския пазар
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 2 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети