не знам как вие, ама аз изпозвам влакове за да стигна до любимата ми Стара Планина. от 2 седмици искам да отида до Ехо, Козя Стена и нататък ама все вали и вали дъжд. Добре, чакам, чакам... проверявам сайтове за прогноза на времето и виждам че за следваща събота, неделя дават слънце. влизам във сайта на БДЖ да видя най удобните рейсове за Розино, и какво виждам...
"Поради ремонт се налагат промени в разписанията на някои влакове и пътниците ще бъдат превозвани с автобуси в участъците:
- Пловдив - Първомай от 15 септември до 13 декември;
- Ресен - Поликраище и Поликраище - Горна Оряховица от 19 септември до 13 декември;
- Макоцево - Долно Камарци - Мирково от 23 септември до 7 ноември."
така че сега от София до Розино трябва да пътувам през Костенец, Пловдив и Карлово?! WTF!
някой знае ли нещо по въпроса? наисина ли ще има автобуси които ще превозват пътниците? на самия сайт дават рейсове през Пловдив, няма инфо за автобуси.
попринцип не е кой знае какво. просто исках да споделя малко информация
сигурно пак ще трябва да отивам на Витоша ех... от Бистрица още не съм качвал до Черни Връх....
Нед Сеп 21, 2008 4:33 pm
Gamina
Споко - свалят целия влак на първата гара от ремонтирания участък, натоварват хората на автобуси и на последната гара от участъка ги чака влак да продължат
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети