Автор |
Съобщение |
bebo79
|
Кой от двата модела обувки да си взема |
|
Здравейте.
От доста време съм хвърлил око на Five Ten Camp Four за които съм чел доста добри отзиви.
До скоро обаче в Ekipirovka.com нямаха големи номера,в момента също виждам ,че нямат 45
Днес случайно видях в http://www.stenata.com/obuvki/niski/produkti/dragontail тези обувки.
Преди 3 години от Стената си купих пак Garmont с мембрана на промоция и все още ги нося.
Страшно много мо хареса този модел Dragontail защото има мембрана а Camp Four до колкото знам не,там пише обаче ,че е предназначен за Технични трекинги и умерено катерене.
Смятам да ползвам обувките за планина но предимно за града,но не и за катерене.
Може ли някой добре запознат от мен да ми даде някакво мнение за тези обувки и дали ще ми вършат работа.
Благодаря предварително за отговара на всички.
|
|
|
Пет Май 11, 2012 7:30 pm |
|
|
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново |
|
|
Сря Май 16, 2012 2:12 pm |
|
|
ipopo
|
|
|
|
Аз съм на един сезон с тях и съм изключително доволен. Много удобни, меки, нямат забележка по външния вид, бордът си върши работа. Five Ten-a ги бях пробвал преди да взема Garmont-а, но ми се сториха ужасно твърди в петата (някои заради това ги взимат), но за мен Garmont-ът е по-добрия избор.
Ще е грехота обаче, ако ги ползваш в градски условия...
|
|
|
Сря Май 16, 2012 10:02 pm |
|
|
bebo79
|
|
|
|
|
Аз съм на един сезон с тях и съм изключително доволен. Много удобни, меки, нямат забележка по външния вид, бордът си върши работа. Five Ten-a ги бях пробвал преди да взема Garmont-а, но ми се сториха ужасно твърди в петата (някои заради това ги взимат), но за мен Garmont-ът е по-добрия избор.
Ще е грехота обаче, ако ги ползваш в градски условия... |
Обувките Dragontail ми харесват страшно много най вече заради високия борд,не съм катерач както писах по горе и точно това ме притеснява.Прегледах много сайтове и това е единствената ниска обувка с мембрана до 200лв която ми хвана окото.Преди 3 години пак от някаква промоция в Стената си купих Garmont http://www.youtube.com/watch?v=EdwtMU-25zI&feature=relmfu и съм много доволен от тази марка,все още ги нося и нямам никакъв проблем с тях.Исках да си купя нещо като маратонка но това е единственото което ми хареса за съжаление.Ходя чат пат на планина но не чак толкова често,точно и затова споменах че предимно ще ги ползвам за градски условия от колкото за планина.Не знам какво да правя наистина,не искам обаче да ги съсипвам ако не са предназначени за това.
|
|
|
Сря Май 16, 2012 10:33 pm |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4314 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Сря Май 16, 2012 11:17 pm |
|
|
bebo79
|
|
Чет Май 17, 2012 9:27 am |
|
|
alexander86
|
|
|
Вто Сеп 18, 2012 10:20 pm |
|
|
bebo79
|
|
|
От тези двата модела бих се доверил на първите,не ми допадат особено обаче на външен вид но не мисля ,че това е най важното.
|
|
|
Пон Сеп 24, 2012 12:18 pm |
|
|
|