Регистриран на: 30 Ное 2010 Мнения: 28 Местожителство: Парадайс Сити
Търся доброволци за контролни постове за супермаратон
Здравейте, търся доброволци за контролни постове за Супермаратон Ком-Емине.
Задачата на контролните постове е да стоят на уреченото място в уреченото време и да записват състезателните номера на участниците, които минават покрай тях.
31.08. петък, х.Ехо. От 08:00 до 15:00ч;
03.09. понеделник, горски дом "Бутора" (между пр. на Републиката и Твърдишки проход). От 7:00ч до 13:00ч;
04.09. вторник, вр. Разбойна. От 08:00ч до 13:00ч;
Местността "Лумни дял" след Котел. От 11:00ч до 16:00ч;
05.09. сряда, сградите на горско стопанство "Елешница" (между Върбишки и Ришки проход). От 07:00ч до 11:00ч;
Над с.Рупча. От 12:00ч до 16:00ч;
06.09. четвъртък, тайна контрола по трасето между селата Добра поляна и Козичино. От 08:00ч до 12:00ч.
Мисля, че ще е най-удачно доброволците да са местни хора.
Ако има желаещи да пишат в темата или да звъннат. Ще съм много благодарен.
Re: Търся доброволци за контролни постове за супермаратон
Rayko написа:
Здравейте, търся доброволци за контролни постове за Супермаратон Ком-Емине.
Задачата на контролните постове е да стоят на уреченото място в уреченото време и да записват състезателните номера на участниците, които минават покрай тях.
31.08. петък, х.Ехо. От 08:00 до 15:00ч;
03.09. понеделник, горски дом "Бутора" (между пр. на Републиката и Твърдишки проход). От 7:00ч до 13:00ч;
04.09. вторник, вр. Разбойна. От 08:00ч до 13:00ч;
Местността "Лумни дял" след Котел. От 11:00ч до 16:00ч;
05.09. сряда, сградите на горско стопанство "Елешница" (между Върбишки и Ришки проход). От 07:00ч до 11:00ч;
Над с.Рупча. От 12:00ч до 16:00ч;
06.09. четвъртък, тайна контрола по трасето между селата Добра поляна и Козичино. От 08:00ч до 12:00ч.
Мисля, че ще е най-удачно доброволците да са местни хора.
Ако има желаещи да пишат в темата или да звъннат. Ще съм много благодарен.
0897700325 Райко.
Райко, вярвам че си сериозен, да не е "бъзик". Мога да ти бъда полезен, навсякъде след прохода Вратник. Ти определи мястото. Нищо, че не съм местен, ще си изпълня задължението. Кажи нещо и за супермаратона и не обявявай мястото ми на дежурство.
Мечо, когато четеш нещо от Райко, вярвай, не е бъзик! Вероятно още не си разбрал за супермаратона, който той организира, затова - заповядай: http://kom-emine.com/
Мечо, когато четеш нещо от Райко, вярвай, не е бъзик! Вероятно още не си разбрал за супермаратона, който той организира, затова - заповядай: http://kom-emine.com/
Борисов благодаря. Защо ли съм се родил толкова рано? Ще ги посрещна на някой или няколко контролни поста, дори да не бъда одобрен от организаторите. Пожелавам им успех отсега.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети