ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Стара планина 100х24/2012
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Стара планина 100х24/2012
Автор Съобщение
кирил драганов

Местожителство: велико търново

Мнение Отговорете с цитат
БЛАГОДАРЯ НА СТАНИСЛАВ И ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ПРЕХОД ПО НАЙ- КРАСИВАТА ЧАСТ НА ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН. ЛИЧНО ПРОСЛЕДИХ ИЗЯВИТЕ В ОТДЕЛНИ ПАСАЖИ ОТ ПРЕХОДА НА ПЪРВИТЕ ПРИСТИГНАЛИ 20 УЧАСТНИЦИ И СЪМ ВЪЗХИТЕН ОТ ТЕХНИЯ СТРЕМЕЖ, СЕБЕРАЗДАВАНЕ, ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯТА И БОЛКАТА ЗА ДА ДОСТИГНАТ НА ФИНАЛА И ИЗМИНАТ ТОВА РАЗСТОЯНИЕ. НАДЯВАМ ДА ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПРЕХОДИ, ЗАЩОТО ДВИЖЕНИЕТО ТИ ДАВА ЗДРАВЕ И СПОКОЕН ЖИВОТ. ЛИЧНО ЗА МЕН СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ПОСТИГНАТОТО, КАТО ПЪРВО УЧАСТИЕ В ТАКАВА ДЪЛГА ОТСЕЧКА И СЕ НАДЯВАМ ДРУГАТА ГОДИНА ДА ПОСТИГНА ПО ДОБЪР РЕЗУЛТАТ.

Съб Юли 21, 2012 7:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dobber

ognedishasht Евала за прехода. Чел съм и за предишно твое продължение до Вежен и последните две години съм се чудил преди старта дали да пробвам скоростно преминаване или продължително като теб. Засега скоростното все надделяваше, но с така вдигнатата летва от вчера, мисля че догодина ще пробвам продължителен преход до където стигна. Вярвам че човек трябва да се предизвиква, но и трябва да си разнообразява предизвикателствата Smile

ПС. Браво на всички участници без значение дали са завършили на Ехо или не. Този преход е истинско изпитание на духа и тялото.
Съб Юли 21, 2012 11:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

ognedishasht, смея се наглас за локомотива с един вагон Very Happy Very Happy Very Happy

Иначе х.Планиснки извор е станала жалка гледка и то отдавна мисля. Жалко за труда на антончано, които са строили едно време и са мъкнали на гръб и мулета всичко ........
Поне да я бяха продали някой да си я стопанисва .....
Още час и е можело да си на х.Паскал, но след толкова вървене вярвам това е изглеждало, като далечна дестинация Very Happy
А за целия преход само Respect
Съб Юли 21, 2012 11:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
vldimitrov

Местожителство: Бургас

Поздравления и от мен към всички участници в похода, финиширали на Ехо или където и да е, както и отново специални благодарности към Станислав и Рада за дългогодишният им труд и упоритост. Тазгодишното юбилейно издание на 100х24 беше на изключително високо ниво и мисля, че всички се представихме доста добре. Повечето от нас си подобрихме предишните рекорди, аз лично с почти 4 часа - на Ехо пристигнахме заедно Меги, Делян, Жоро и аз в 19:15. Но Ники ни изуми всичките с неговите 10 часа и 40 мин. - този рекорд мисля ще се задържи дълго, но може и да не съм прав, като гледам с какви темпове се развива от година на година мероприятието.
Живот и здраве, догодина пак на старта!
ПС. Очаквам с нетърпение снимките от тези, които снимаха Smile
Нед Юли 22, 2012 8:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ognedishasht

Местожителство: Мордор

Emil написа:
Жалко за труда на антончано, които са строили едно време и са мъкнали на гръб и мулета всичко ........

Хижа "Планински извори" беше изградена около 1985 година от туристическо дружество "Паскал" - Пирдоп (по онова време - Средногорие) и се стопанисваше от същото дружество. В резултат на това "стопанисване" само няколко години по-късно (ако не се лъжа, по-малко от 5!) една от най-хубавите хижи в Стара планина се превърна в това, което виждаме днес. Колко труд и пари е струвало изграждането и на 1850 метра височина, без никакъв път наблизо, можем да си представим.

Ако имах тази власт, аз бих разстрелял тогавашното ръководство на дружеството - без никаква политкоректност го заявявам.
Нед Юли 22, 2012 9:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
oracle2win

Ето малко gps инфо:

gpsies.com:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=eukmzqizdyqzzdiv
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xaftnrssrrthnfhj

в SportsTracker също съм ги качил. Ето линк към профила ми. Последните 4 трака:
http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/oracle2win
Нед Юли 22, 2012 9:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bst

Местожителство: Пловдив

Поздрави за Станислав и Рада. Както винаги организацията беше на ниво.
Освен това и специални благодарности за това, че ме докараха от Беклемето до вкъщи.

Таз година успях да стигна до края въпреки грешките, които допуснах. Първата беше, че се оставих да получа огромни пришки на двете стъпала, вероятно от комбинацията топло време и стегнати обувки.
Втората, че от претоварване и липса на почивка преди похода, получих силна болка в лявото коляно. Тъй като много от участниците също се оплакаха от болки в колената, ще отбележа какво намерих по темата. При мен болката най-вероятно се дължи на ITB (iliotibial band) синдром (благодаря на Иван, че ме насочи към това). Повече по темата има тук http://www.inspiredfitstrong.com/bg/2012/blog/%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA/

Поради двата проблема бях почти готов на Беклемето да се откажа, но реших до проверя дали мога да преодолея болката и да продължа, за което не съжалявам. Оставам с много добри чувства след 10-тата издание на похода и очаквам 11-тото.

Нед Юли 22, 2012 12:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mdragotinova

Мнение Поздрав и от мен Отговорете с цитат
Към Станислав и Рада /с която се запознах на хижа Дерменка/, на Лъчо /Огнедишащ/ за това, че не спря, а продължи и стигна доста далеч Smile Поздрав за Делян, който успя да ме настигне на Дерменка, както и Владо /не се притеснявай ще има снимки/, на Жоро/София/ също. С тях беше забавно през последните няколко часа от прехода. След Козя стена решихме, че няма да бързаме и че ще финишираме заедно, хванати за ръце. Поздрав и за Ники, за високо вдигнатата летва, който предизвика и Веско и Добер и Жулиан, да си подобрят времената.
Също така, поздрав и за Калоян, който въпреки болките в коляното успя да стигне с доста добро време след нас, на Жоро /от Русе/, който въпреки тежката раница успя да стигне след Калоян, на Марто, който се опита да ме изпревари и тази годинаSmile - не му се отдаде, но финишира преди 21ч, на Гьоко, който подкрепи Maрия /която си навехна глезена още в началото/ и остана с нея докрай и успяха да финишират с много добро време и на всички останали, които се включиха в събитието.

vldimitrov написа:
Поздравления и от мен към всички участници в похода, финиширали на Ехо или където и да е, както и отново специални благодарности към Станислав и Рада за дългогодишният им труд и упоритост. Тазгодишното юбилейно издание на 100х24 беше на изключително високо ниво и мисля, че всички се представихме доста добре. Повечето от нас си подобрихме предишните рекорди, аз лично с почти 4 часа - на Ехо пристигнахме заедно Меги, Делян, Жоро и аз в 19:15. Но Ники ни изуми всичките с неговите 10 часа и 40 мин. - този рекорд мисля ще се задържи дълго, но може и да не съм прав, като гледам с какви темпове се развива от година на година мероприятието.
Живот и здраве, догодина пак на старта!
ПС. Очаквам с нетърпение снимките от тези, които снимаха Smile

Последната промяна е направена от mdragotinova на Нед Юли 22, 2012 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Юли 22, 2012 12:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

четвъртък вечерта на х.Мазалат

събота сутрин на х.Ехо

много стартирали
много финиширали
проблеми с настаняването на старта и на финала
май единставено оцеля рекорда за изпити бири по трасето, но Вальо да си каже, дали и там няма промяна Croc Croc

снимки 100х24_2012
Нед Юли 22, 2012 2:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zezo

Местожителство: София

Поздравления за всички взели участие. Тази година и аз направих сефтето и като цяло съм доволен въпреки, че не успях да финиширам. Малко преди Козя стена коляното ми тотално сдаде багажа и реших да спра до там. Малко тъпо се чувствах, но... Грешките и пропуските са отчетени и догодина живот и здраве пак ще съм на линия Very Happy
Нед Юли 22, 2012 2:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mikesli

Местожителство: Сливен

Поздрав и от мен на всички участници!
Благодаря на Станислав за перфектната организация отново!

Не успяхме да стигнем до края тази година.....
Тодор се контузи и останахме на Орлово гнездо, а слънцето беше все още доста високо ...

Съжалявам за биричката ми на Ехо, но живот и здраве догодина пак ще се пробваме!!!
Нед Юли 22, 2012 5:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Valio

Местожителство: София, Враца

Привет и от мен.
Успях да достигна до хижа Ехо за 31.30 часа /10.10 часа принудителен престой на заслон Орлово гнездо заради сецване в кръста.../
До Добрила се движех с 1.35 часа по-бързо от миналата година, но малко преди Дерменка се сецнах в кръста и на заслон Орлово гнездо се отказах. Болката бе нетърпима.
На сутринта нямаше и помен от болката в кръста, затова реших да довърша похода, пък макар и извън класирането…
В 12.30 часа бях на хижа Ехо.

Снимките:
Нед Юли 22, 2012 6:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Valio, супер са снимките и късмет си извадил с кръста на сутринта.
Ако ти направи проблем пак ми се обади имам един човек, където изправи жена ми без болка за 30 мин, когато беше с три дискови хернии на мястото на вече оперирани две ......
До скоро
Нед Юли 22, 2012 6:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
dragomir_petrov

Местожителство: Gorna Orqhovica

Здравейте, поздрави на всички постарали се да завършат прехода. Ето малко и от нашите снимки. https://picasaweb.google.com/107846729631658411694/StPl100x24?authkey=Gv1sRgCMnX0euo1uCo-QE#
Догодина живот и здраве повече.
Нед Юли 22, 2012 7:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
кирил драганов

Местожителство: велико търново

КИБИК БЪРКАШ , АЗ ЛИЧНО БЯХ С НОВИЯ РЕКОРДЬОР , И ДАЖЕ ТОЙ МНОГО МЕ ЗАБАВИ - 2 НА ЗАСЛОНА , 2 НА ДЕРМЕНКА , 2 НА ОРЛОВО ГНЕЗДО , 3 НА БЕКЛЕМЕТО И ЕДНА НА КОЗЯ СТЕНА - ПОНЕ АЗ ГО ВИДЯХ С 10 ИЗПИТИ.

Нед Юли 22, 2012 7:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Страница 4 от 8

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.