Привет
Не знам дали няма да се счете за реклама, но ми се стори интересно и реших да споделя. Фирмата Fjällräven организира всяка година 110 км трек през шведска Лапландия, който ми се видя много интересен. Тази година ще е от 10 до 17 август. Билетите са някаде около 200 евро за участие. Осигурява ти се храна, гас, транспорт и други неща. Екипировка иначе трябва да си носиш сам. Невероятно красива природа. В момента всички билети са продадени, но има много хора, които се отказват и си продават билетите във форума. Ако някой има интерес може да разгледа за какво става въпрос на http://www.fjallraven.com/outdoor-life/fjallraven-classic/ . Изглежда незабравимо изживяване. Толкова ме е яд, че тази година ще го гледам само на картинки! Ако някой отиде после да разказва!
Съб Мар 24, 2012 2:20 pm
keisi77
Този преход изглежда уникален ,съжалявам че едва сега видях информацията ,но благодаря че сте я споделили ,надявам се догодина да се включа!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети