Без да съм носил обувки на тази фирма, лично на мен тези чепици ми изглеждат много читави.Солидна конструкция, хубава мембрана, голям гумен борд,.......За тези пари ги взимай.
Срязани са много до ниско отзад, не е показано на снимката. Обувките са планински стил но не планински.
Нед Окт 02, 2011 11:44 am
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново
Не е фалшива марка, но (въпреки, че не намерих мнения точно за този модел) от 10 отзива за този тип обувки на тази фирма, 8 ползватели са разочаровани, един е колебаещ се и един доволен. Казват, че бързо се износват, пропускат вода и подметките бързо се изтъркват - изненадващо, предвид, че основните материали са от водещи производители. Аз бих предпочел тези: http://namaste-bg.com/productdetails.aspx?id=564 . Изключително леки, здрави, удобни, особено за скалист терен, пазят и от ниски (макар и не крайно ниски) температури. Отзивите го доказват: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/trango-s-evo-gtx/ Но са доста по-скъпи. По отзивите гледам някъде купени за 250 долара, някъде 310, зависи от къде се поръча.
Точно този модел на Ла Спортива един приятел го има и не е особено очарован от него. Цената не е много ниска, а там, където е текстилът отстрани се е поразрошило. Определно не бих си ги взел.
Нед Окт 02, 2011 9:56 pm
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново
satzata написа:
Точно този модел на Ла Спортива един приятел го има и не е особено очарован от него. Цената не е много ниска, а там, където е текстилът отстрани се е поразрошило. Определно не бих си ги взел.
Бях чел и по други страници за тях общо стотина отзива и всички са много доволни, но се споменава и този недостатък, че не са подходящи за хора със широки ходила. Иначе са най-леките и измежду най-здравите, които съм срещал от типа трисезонни.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети