Автор |
Съобщение |
stefansmail
|
Карлово - платен паркинг ? |
|
Здравейте , каня се да ходя някъде из района , и ме интересува има ли някъде платен паркинг в близост до автогарата ?
|
|
|
Вто Фев 09, 2010 6:56 pm |
|
|
mediator37
|
жалко , че никой не пише |
|
Жалко , че никой не е откликнал на въпроса ти, защото и мен ме интересува живо. Догодина мисля да направя масива Равнец през Карлово и като първи ден планирам да пристигна с личното си МПС в Карлово- град в който съм служил, когато я имаше 11 ТБ В.Левски. Обаче, както съм служил хабер си нямам сега какво е и къде да спра. Доколкото съм чел по други теми се подминава Карлово в посока Балкана и там някъде се оставя колата на хотел или комплекс ли беше или манастир ли, нещо такова. И аз търся подробности от пейзажа. То и без друго по това време на годината не ни остава нищо друго освен да планираме и да са "дървим" къде ще идем и какво ще видим като се запролети.
А дано някой ни светне по въпроса, че може и снимчици да постне за онагледяване.
|
|
|
Сря Дек 01, 2010 8:18 pm |
|
|
alexvan
|
|
|
Вилна местност Паниците.
Места колкото искате.
|
|
|
Сря Дек 01, 2010 8:31 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
Сря Дек 01, 2010 11:22 pm |
|
|
zezo
|
|
|
Около автогарата не знам, но имаше един паркинг до пазара. Също така и до хотела, който е на центъра, но за него не съм сигурен дали не е само за посетители. Все пак си мисля, че с малко обикаляне в централната част ще намерите подходящ.
|
|
|
Чет Дек 02, 2010 12:07 am |
|
|
andimit
|
|
|
Най- добре си остави колата пред туристическата спалня/ в горната част на града, преди началото на пътеката за х. Левски/, като се обадите на пазача вътре- личен опит
Успех!
|
|
|
Чет Дек 02, 2010 4:46 pm |
|
|
alexvan
|
|
|
|
|
Вилна местност Паниците.
Места колкото искате. |
Грешката е моя - мислих, че човека пита за Калофер.
|
|
|
Чет Дек 02, 2010 10:18 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
Карловци са хубави хора, никой няма да тръгне да ти краде колата Аз мойта я оставям точно дето тръгва пътеката за х.В Левски. Само се обаждам на някой от живущите да ги питам дали няма да им пречи и ги предупреждавам че ще седи 2-3-4 .. .Н дни и нямам ядове.
|
|
|
Пет Дек 03, 2010 1:38 pm |
|
|
Antoon
|
|
|
|
И аз правя точно същото!
|
|
|
Пет Дек 03, 2010 1:54 pm |
|
|
Balkandjiq
|
|
|
|
|
|
Карловци са хубави хора, никой няма да тръгне да ти краде колата |
Това пък как го реши.... Краде се и се разбива колкото и навсякъде другъде из страната.Даже и повече.Просто това което си карал(или музиката вътре в него)не е представлявало интерес....Иначе да си олекнал одма...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
http://hubavetz.com/ |
|
|
Съб Дек 04, 2010 1:39 am |
|
|
mediator37
|
|
|
Скоро говорих с Наско -хижаря на заслон Орлово гнездо. Той каза, че е имало случай на разбита кола и откраднат акумулатор, която кола е била паркирана точно до заслона. Разбиването е станало през нощта. Очевидно колата е била без аларма. Което повдига два въпроса:
- както казва колегата, колата не е била нова и привлекателна е важно, но не не важи винаги. Защото, ако се краде акумулатор за да се предава за олово, няма никакво значение марка, модел, година на колата. Всички акумулатори са с еднакво олово;
- където и да я оставим колата, май гаранция няма, но винаги е добре да се обаждаме на околните хора или на администрацията на хотела. Поне аз се обаждам и най-напред обяснявам какви сме, че ще катерим баири (винаги ни се радват и ни се усмихват, знаете защо- мислят ни за будали), и ги питам "Може ли?". И никога не съм имал проблеми. Защото е леко нахално да си тупна колата пред двор на къща или на някой асфалтиран с лични пари паркинг на хотел, без да питам поне едно "Може ли!?"
Благодаря на колегите за информацията за Карлово!
|
|
|
Вто Дек 07, 2010 9:42 am |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
|
|
|
|
Карловци са хубави хора, никой няма да тръгне да ти краде колата |
Това пък как го реши.... Краде се и се разбива колкото и навсякъде другъде из страната.Даже и повече.Просто това което си карал(или музиката вътре в него)не е представлявало интерес....Иначе да си олекнал одма... |
абе ти пък .. иска ми се да го вярвам
|
|
|
Вто Дек 07, 2010 3:01 pm |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Колеги ако мога да ви бьда полезен с нещо за Карлово пишете ми на лични.Полицай сьм в града но и планинар,хора в планината не се оставят без послон.
|
|
|
Сря Дек 08, 2010 10:10 am |
|
|
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора |
|
|
|
Да използувам темата на колегата и да помоля за помощ-може ли да кажете къде в Калофер мога да си оставя колата да пренощува(в града),защото мисля да отида с автобус до Карлово-Сопот-лифта-Добрила-Левски(нощувка)-Рай-Калофер?Благодаря!
_________________ Audaces fortuna iuvat!
Опознай Родината за да я обикнеш |
|
|
Чет Окт 16, 2014 9:16 am |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
Ако е в Калофер - на площада където спират автобусите. Там е широко и има много място. А и е оживено. Само дето е доста далеч от Паниците и ако няма с какво надолу си е голямо махане по асфалта.
Що не направиш обаче друго. Остави си колата на лифта. Така ще можеш да тръгнеш по-рано нагоре. Пък после иди си я вземи от там. Ако има подходяща връзка разбира се.
И в двата случая е голямо разкарване
|
|
|
Чет Окт 16, 2014 9:38 am |
|
|
|