Панорамата е великолепна! Много ми харесва и сребърно-синята "Гледка на югозапад ". А третата от края е много идейна - заслонът и пътечки от него във всички посоки. Такива едни, радващи окото следи.
Напълно ти вярвам, че веднага би дръпнала обратно. По-трудно е да уредите и времето с оня отгоре. Обаче съм забелязала, че времето е с навитите хора!
Дидо, зарибяваш ни да станем безработни ли?
Много хубави снимки!
Чет Яну 24, 2008 1:14 pm
dido
Чет Яну 24, 2008 1:17 pm
Jores
Евалата Евалата
Красотичките са невероятни. Не съм посещавал тези места зимата, но трябва да поправя тази грешка.
Чет Яну 24, 2008 1:50 pm
Da Luz
Да хъркам... ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!!
Тука има няква конспирация срещу мен. Дори и жена ми са привлекли в заговора.
---------------------------
Кате, ако съм издавал някакви звуци насън, то е защото тая вечер сънувах една милосърдна медсестра как ми прави екстензии и ми вади вода от коляното на левия ми крак дето ме тормозеше и ходех като бабичка първите три дни дни и в момента в които разбрах че това не е левия ми крак може и да ти се е сторило че хъркам обаче факт е че четвъртия ден коляното хич не ме боля. Благодаря ти за което.
След утрешното съботно-неделно ходене из Рила, ще се опитам следващата седмица, с известно закъснение - за което се извинявам, да спретна едно фотописче, особено за местата, на които успях сам да отида...
По-здрави..и до скоро..
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети