Въпроси около х. Ехо и х. Васильов
В края на идната седмица местно туристическо дружество огранизира 3-дневен преход в Ст. планина. Предварителната информация, която имам е, че маршрута ще бъде затворен- Троян, Чифлика, х. Васильов, х. Ехо, Троян. Не е уточнен още порядъка им. Имам възможност да се включа, но все още се триумя дали да участвам. Групата е доста голяма и разнородна, тя и водача за мен са непознати и това обстоятелство малко ме притеснява, ще трябва на 100 % да се съобразявам с тях.
Ще помоля за малко повече информация относно тези хижи, както и за състоянието на пътеките и терена между тях- може ли да се разчита на някакви топли напитки и храни при толкова хора, условия за спане, маршрута интересен ли е и т.н. Прогнозите по метеосайтовете са за дъжд по това време и понеже няма да имам възможност за промяна на плана, опасявам се прехода да не се превърне просто в едно досадно ходене, поне за мен.
Нед Окт 03, 2010 1:04 pm
Joro
Благодаря, illegal !
Аз също като че ли за сега нямам особено желание да ходя с подобни групи, но поради липса на желаещи от моите познати ... А това за мен вероятно ще е последна възможност за годината. Зимни преходи не съм правил още. В петък се срещнах с водачката на групата, жена може би над 50-те, с опит. Но беше много постна за подробности, а относно маршрута останах с впечатление, че за нито един от 3-те дни не е твърдо планиран. Държеше се като че ли резервирано, може би защото само мен от групата не познаваше до този момент или защото не бях се записал към нея, не зная. И реших да питам тук, просто да разбера изобщо струва ли си. На КОЗЯ СТЕНА бях през май, планирана беше и ЕХО, но две непредвидени обстоятелства не ни позволиха да стигнем до нея. Затова реших да опитам евентуален реванш.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети