ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Към оцелелите ком-еминейци, преминали успешно през Петрохан
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Към оцелелите ком-еминейци, преминали успешно през Петрохан
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Мен ме притесняват няколко неща и това е как всеки един от хората задълбава в точно едно направление. Затова ми е много интересно това поради липса на елементарна критично мислене ли е или защото всеки един човек коментира темата на базата на някакви негови обвързаности и наблюдения.

В момента Владо сравнява тези с разни определени сектанти. Аз познавам също хора които залитат по една или друга причина в разни духовни движения. Обаче съм се убедил че са в пъти по-добри от "нормалните" като хора и не са направили на никой нищо лошо.

По-интересното ми е как едва ли не и той ги смята за "банда" и за някакви сериозни престъпници. Аз тея хора на снимките не мога да ги оприлича на такива, включително и срещите ми с тях. Не знам това колко пъти трябва да го напиша.

Нека не забравяме, че всичко това трябва да се докаже. Всъщност дори и да се окаже че са самоубийци, така като гледам пак на никой нищо лошо не са направили, решили свършили са го .. Това в най-лошия случай.

Не разбирам защо толкова много хора се впрегнаха в това нещо при положение че засега мотивите и фактите се изясняват.

Най-сериозния проблем е че това което излиза като информация от официалните власти е по-скоро сериозно притеснително, отколкото такова че да успокоят ситуацията. Не разбирам и по каква причина го правят. Има прекалено много неща които си противоречат.

Въпроса е това което пишем има ли някакъв смисъл и помага ли на някой ? На мен много ми се струва че отговора е не.

Аз пиша по темата тъй като имам изключително сериозни съмнения в службите, като те са доказали това с много случаи, в които си личи корупцията в тях и то на най-високо ниво, без да има никакви последствия.

Затова че основния проблем за мен в този случай са службите, които вместо да внесат яснота, те разпространяват изключително противоречивя информация, която граничи с това че никой да не им вярва.

Това е основния проблем, не знам защо определени хора се фокусират върху сектата, без да се питат за мотив и как досега никога не е имало проблем и бързат да поставят фокуса върху това.

Аз имам и доста случаи в които хората които уж са добре изперкват и се самоубиват, без да са били сектанти. А има и много случаи в които посягат на близки ....

И така нататък. Затова че когато се коментира трябва да се гледа цялата картинка и който иска да работи с факти и да ги тълкува, вместо да си пише по шапката, не че не може, ама е тъжно и доста смешно .... когато не е тъжно.

П.С - освен това, те са хората, други няма. Да не се окаже че едно време, тея дето са гонили хората са ония с 4-те джипа ?
Чет Фев 12, 2026 10:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Svetlix

Местожителство: Плевен

Tito написа:
А актуалното състояние на Пробойница някой знае ли го? Четох за възстановяването й последните години, но дали и как работи? Тя реално е много по-ключова за Е3 от Петрохан.

Хижа Пробойница е топ! Стаите са чисти, със собствени бани, хавлии дават, а бе ... хотел! Има страхотна кухня и супер нормални хижари. Аз лично съм отсядал там и съм впечатлен. Най ме зарадва фактът, че ако си поръчаш закуска в 6 часа сутринта - ще закусваш! Я пробвайте на х. Ехо ...

Чет Фев 12, 2026 11:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Бившият МВР министър метна ето тази пиратка съвсем в унисон с първоначалния ми въпрос:

https://youtu.be/eDPxKWzU81I?t=1151

Театрото с будистките флагчета и драматичните майки е чиста форма на полицейско Но, само дето не останаха зрители от целокупния да му се връзват...

Пет Фев 13, 2026 12:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.