ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Автор Съобщение
LorDDemoniC

Местожителство: Самоков

Мнение Отговорете с цитат
Здравейте , понеже станах малко по-дебел (явно има на къде още!) и по-мързелив (или с по малко време заради новата работа) си купих Ебайк ... Чудех се дали да не направя няколко части от КЕ с него , някой другар с такова колело да направим да речем Петрохан-Ком-Тръстеная и ден 2 до Кашана ? Това да огледам терена , е ся юни , че август му се наглеждам с обикновено колело за 10 дни Smile

Чет Юни 05, 2025 10:34 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

LorDDemoniC написа:
Здравейте , понеже станах малко по-дебел (явно има на къде още!) и по-мързелив (или с по малко време заради новата работа) си купих Ебайк ... Чудех се дали да не направя няколко части от КЕ с него , някой другар с такова колело да направим да речем Петрохан-Ком-Тръстеная и ден 2 до Кашана ? Това да огледам терена , е ся юни , че август му се наглеждам с обикновено колело за 10 дни Smile

Аз имам такива намерения, затова че кажи дали имаш някакви по-конкретни планове. АЗ за тази събоа и неделя със сигурност не мога вече. И като цяло съм малко сложен с времето. Та и не знам как ще стане сихнронизацията . Петрохан - Тръстеная като цяло е много кратко за колело ... Аз го правя за под 6 часа, а ти с електричката ще ме издухаш, но не знам по спусканията как си .. Там на няколко места е по-добре да се слиза.

П.С --- опс, извинявам се. Ти си писал Smile "някой другар с такова колело" аз съм с обикновено.

П.С.2 - иначе за цялото ком-емине като решиш кога ще е пиши. Аз мисля тази година да тръгна също август, ако е всичко както трябва. Може и да се засичаме.
Чет Юни 05, 2025 7:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andriii

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid07quGtiLzqumDgoeuEAUrGXC4cWhTmgpgcEiEE9zNz6QZ487E3rGWNt4DoRJ7uag3l&id=100000025864038
Петър Христов
Чет Юни 12, 2025 7:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.