Здравейте , понеже станах малко по-дебел (явно има на къде още!) и по-мързелив (или с по малко време заради новата работа) си купих Ебайк ... Чудех се дали да не направя няколко части от КЕ с него , някой другар с такова колело да направим да речем Петрохан-Ком-Тръстеная и ден 2 до Кашана ? Това да огледам терена , е ся юни , че август му се наглеждам с обикновено колело за 10 дни
_________________ Самоковец ... това е едно същество средно аритметично от човек, дърво и животно ...
Чет Юни 05, 2025 10:34 am
kaloyanv
LorDDemoniC написа:
Здравейте , понеже станах малко по-дебел (явно има на къде още!) и по-мързелив (или с по малко време заради новата работа) си купих Ебайк ... Чудех се дали да не направя няколко части от КЕ с него , някой другар с такова колело да направим да речем Петрохан-Ком-Тръстеная и ден 2 до Кашана ? Това да огледам терена , е ся юни , че август му се наглеждам с обикновено колело за 10 дни
Аз имам такива намерения, затова че кажи дали имаш някакви по-конкретни планове. АЗ за тази събоа и неделя със сигурност не мога вече. И като цяло съм малко сложен с времето. Та и не знам как ще стане сихнронизацията . Петрохан - Тръстеная като цяло е много кратко за колело ... Аз го правя за под 6 часа, а ти с електричката ще ме издухаш, но не знам по спусканията как си .. Там на няколко места е по-добре да се слиза.
П.С --- опс, извинявам се. Ти си писал "някой другар с такова колело" аз съм с обикновено.
П.С.2 - иначе за цялото ком-емине като решиш кога ще е пиши. Аз мисля тази година да тръгна също август, ако е всичко както трябва. Може и да се засичаме.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети