ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Малко снимки от Пирин

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Малко снимки от Пирин
Автор Съобщение
Gollum

Местожителство: Видин

Мнение Малко снимки от Пирин Отговорете с цитат
Линк към снимките.
Нед Апр 20, 2025 6:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kaloyanv

Мнение Re: Малко снимки от Пирин Отговорете с цитат
Gollum написа:
Линк към снимките.

Супер, тези обаче май са от малко по раничко от тези от Балкана Smile
Нед Апр 20, 2025 10:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gollum

Мнение Re: Малко снимки от Пирин Отговорете с цитат
kaloyanv написа:
Gollum написа:
Линк към снимките.

Супер, тези обаче май са от малко по раничко от тези от Балкана Smile

Напротив-Балкана беше в началото на март,а Пирин в началото на април.
Вто Апр 22, 2025 10:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Gollum

Мнение Отговорете с цитат
И да предупредя-на Тевно няма никакви опции за вода. Няма дупка в езерото и туби с вода в заслона. Ванчо опитва да откаже хората да идват когато го няма. Ние пълнихме малки пластмасови бутилки със сняг и го топяхме по джобовете на якетата и на свещи. Бяхме взели доста свещи за отопление.
Сря Апр 23, 2025 10:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kaloyanv

Gollum написа:
И да предупредя-на Тевно няма никакви опции за вода. Няма дупка в езерото и туби с вода в заслона. Ванчо опитва да откаже хората да идват когато го няма. Ние пълнихме малки пластмасови бутилки със сняг и го топяхме по джобовете на якетата и на свещи. Бяхме взели доста свещи за отопление.

Това не би ли следвало да е нормално ? След като ги няма стопаните, те са направили достатъчно за да има отворена стая. Така мисля е навсякъде по света. Ако ти оставят вода, дърва ... Нито едно от тези неща няма да остане .. То и сега се троши по местата където няма стопани, камо ли там ..
Сря Апр 23, 2025 1:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gollum

Знам ли....на такова място зимата могат да пристигнат хора във всякакво състояние. Ако нямат като нас сили,свещи и малки шишета ще бъде кошмар, а и някак си фанатичната борба за парите от всяка нощувка не предизвиква симпатия в мен. Още повече,убеден съм че въпросният хижар въобще не е опрял до някакви си 30,60 или 90лева.И както виждаш нямам никакви претенции за дърва. Въобще сравненията в това отношение между Централен Балкан и Пирин хич не е в полза на Пирин.

П.п. Бях направил резервация, но след 2 дни ми звънна/явно Валя/ да я отменят,че имало 25-30 см нов сняг и няма да се качват.
Сря Апр 23, 2025 2:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.