И да предупредя-на Тевно няма никакви опции за вода. Няма дупка в езерото и туби с вода в заслона. Ванчо опитва да откаже хората да идват когато го няма. Ние пълнихме малки пластмасови бутилки със сняг и го топяхме по джобовете на якетата и на свещи. Бяхме взели доста свещи за отопление.
Сря Апр 23, 2025 10:40 am
kaloyanv
Gollum написа:
И да предупредя-на Тевно няма никакви опции за вода. Няма дупка в езерото и туби с вода в заслона. Ванчо опитва да откаже хората да идват когато го няма. Ние пълнихме малки пластмасови бутилки със сняг и го топяхме по джобовете на якетата и на свещи. Бяхме взели доста свещи за отопление.
Това не би ли следвало да е нормално ? След като ги няма стопаните, те са направили достатъчно за да има отворена стая. Така мисля е навсякъде по света. Ако ти оставят вода, дърва ... Нито едно от тези неща няма да остане .. То и сега се троши по местата където няма стопани, камо ли там ..
Знам ли....на такова място зимата могат да пристигнат хора във всякакво състояние. Ако нямат като нас сили,свещи и малки шишета ще бъде кошмар, а и някак си фанатичната борба за парите от всяка нощувка не предизвиква симпатия в мен. Още повече,убеден съм че въпросният хижар въобще не е опрял до някакви си 30,60 или 90лева.И както виждаш нямам никакви претенции за дърва. Въобще сравненията в това отношение между Централен Балкан и Пирин хич не е в полза на Пирин.
П.п. Бях направил резервация, но след 2 дни ми звънна/явно Валя/ да я отменят,че имало 25-30 см нов сняг и няма да се качват.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети