Автор |
Съобщение |
vencil
|
|
|
|
Що няма тъмна тема?
|
|
|
Пет Мар 14, 2025 7:57 am |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Пак от няколко дни, 2-3 да кажем има проблем явно със сесиите или не съм гледал. Но като се логнеш ти дава 500 Интернал сървър ерор. После като дадеш отговор на някой пост пак същата простотия. ..
|
|
|
Нед Юни 15, 2025 8:22 pm |
|
 |
Svetlix
|
|
Нед Юни 15, 2025 8:32 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Мерси, най-вероятно е това. Аз по стар навик си влизам на планина епсилон.
|
|
|
Нед Юни 15, 2025 9:12 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Системата за билетчета на bgmountins, май не работи. Не мога да се логна. А пък ако се опитвам да си резетна паролата, казва че няма такъв потребител. Не мога и да се регистрирам. Нещо не е както трябва.
Исках да пусна един път за картата за ком-емине.
|
|
|
Нед Юни 22, 2025 9:03 am |
|
 |
dido
|
|
|
|
Изпрати ми на ЛС името и мейла, с които си се регистрирал.
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Нед Юни 22, 2025 10:31 am |
 |
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Здравейте, от няколко дни наблюдавам проблем с форума. Някъде и около 19.00 става недостъпен, като страницата въобще не се отваря. После след няколко часа се оправя вероятно. Мислех че е нещо моментно. Но може вече и да има седмица в който така се получава.
|
|
|
Пон Юли 28, 2025 7:04 am |
|
 |
kaloyanv
|
|
Проблем със сертификата |
|
От вчера или онзи ден отново има проблем с възобновяването на сертификата. Пак не може да се влиза от айгалфон. Губят се мнения и нерви ..
|
|
|
Вто Сеп 02, 2025 9:04 pm |
|
 |
vladofff
|
|
Re: Проблем със сертификата |
|
 |
 |
От вчера или онзи ден отново има проблем с възобновяването на сертификата. Пак не може да се влиза от айгалфон. Губят се мнения и нерви .. |
Това е руска хибридна атака, също като с жипиеса на мърсулата миналия ден.
|
|
|
Сря Сеп 03, 2025 9:30 am |
|
 |
kaloyanv
|
|
Re: Проблем със сертификата |
|
 |
 |
 |
 |
От вчера или онзи ден отново има проблем с възобновяването на сертификата. Пак не може да се влиза от айгалфон. Губят се мнения и нерви .. |
Това е руска хибридна атака, също като с жипиеса на мърсулата миналия ден. |
Натам отиват нещата, ше затваряме интернет-а и продължаваме на писма ..
|
|
|
Сря Сеп 03, 2025 9:21 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Много е дразнещо това нещо със сертификата. Продължава да има проблем. Ако нямат възможност админите и тн .. дайте ми права малко да ги оправя аз тези неща. Много е дразнещо това, даже по-дразнещо е от това сайта да не работи въобще.
|
|
|
Нед Сеп 07, 2025 10:22 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
Та не знам колко пъти това нещо трябва да се напише и да се каже ... Доста несериозно изглежда .. При положение че аз се считам за най-несериозния тук, другите сте все разни капацитети. А в същото време, един и същи проблем се влачи така от 1 година поне, даже мисля от 2 
|
|
|
Нед Сеп 07, 2025 10:24 pm |
|
 |
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3460 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Калояне, май само ти имаш проблеми с този сертификат.
На мен ми излезе съобщение, че сертификатът е изтекъл, потвърдих, че приемам въпреки риска и готово – нямам проблеми.
Влизам си от компютър през браузър Мозила Файърфокс и Гугъл Хром, влизам и от телефона с андроид със същите браузъри.
Повече не ми иска потвърждение, за да вляза във форума. На тебе всеки път ли ти иска потвърждение?
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
|
|
|
Нед Сеп 07, 2025 11:18 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
 |
 |
На мен ми излезе съобщение, че сертификатът е изтекъл, потвърдих, че приемам въпреки риска и готово – нямам проблеми.
Влизам си от компютър през браузър Мозила Файърфокс и Гугъл Хром, влизам и от телефона с андроид със същите браузъри.
Повече не ми иска потвърждение, за да вляза във форума. На тебе всеки път ли ти иска потвърждение?
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват! |
Ами не знам с какви версии си. На мен на пс-то, постоянно ми излиза и някой път си губя и постовете. А пък на Айфона понеже е с още по-високо ниво на сигурност на сафарито, дори не ми отваря сайта .. Само с гугъл хром става 
|
|
|
Пон Сеп 08, 2025 11:21 am |
|
 |
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 463 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
 |
 |
Стефчо, даже и за да напиша това, пак ме прехвърля на страницата за сертификата. Не че е толкова проблем, ама е дразнещо.
Като излизам от раздел - пак така. Каквото и да правя - пак на черната страница.
Аз ползвам Brave браузър и всеки път ми иска потвърждение.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват! |
|
|
|
Пон Сеп 08, 2025 7:02 pm |
|
 |
|