Отива времето на оправяне , изчисти горе. Ама е голямо духане. Може би ще тръгна, просто ще изчакаме от ботев да кажат как е вятъра. Той Чавдар е горе в момента от Черни връх. Вчера слезе за малко до тук. Ама гледам вятъра пак се усилва. Квото такова в крайна сметка може да се почине и днес. Пък от утре вече “пълна газ” тъкмо и да поизсъхне малко че си поваля добре
Нед Сеп 01, 2024 8:01 am
kaloyanv
Пръсна ме вятъра но излязох от тоя кошмар. Явно съм натрупал почивка, защото въпреки вятъра стигнах за 2 часа на Тъжа и сега ям боб
Нед Сеп 01, 2024 11:04 am
boris_borisov
От цяло лято жеги и суша, набара единствените дни с лошо време за тръгване по Ком-Емине
Нед Сеп 01, 2024 2:12 pm
kaloyanv
Почивам нашипка. Тука е некъв ужас пак. Ще се гръмна, тъкмо помислих че съм се отървал
Гъста мъгла , дъжд
Нед Сеп 01, 2024 4:20 pm
kaloyanv
Времето беше много зле вчера затова че останах на бузлуджа. Днес съм на чумерна тръгнах в 7 и стигнах 18.00 с голяма почивка на предела , без да си давам зор
Да си кажа, тая година е някакъв кошмар с дървениците , ужас е. Аз преди не знаех какво е, но след като вальо на заслон ботев се оплака че дал много пари за препарат ми стана ясно.
Докато миналата година имах само няколко ухапвания, сега съм на решето.
Хижа Чавдар почти съм сигурен че има на 100 процента. Бенковски силно ме съмнява , а вчера на малка бузлуджа май най го отнесох. Мега гадно е. Хем сърби , хем боли. Надува се пуска гной. Не знам кво да правя вече с тея хижи.
Пон Сеп 02, 2024 7:35 pm
kibik
пий рикия, няма да те апят ...
Пон Сеп 02, 2024 10:32 pm
kaloyanv
kibik написа:
пий рикия, няма да те апят ...
Да бе, те затова по лицето и тялото не ме пипат. Ама виж по ръцете и краката
Вто Сеп 03, 2024 6:54 am
kaloyanv
Стигнах култовата пицария прима. Въпреки че не тръгнах много рано, стигнах по никое време. Сега баш в жегата да ходя по аслфалта
Вто Сеп 03, 2024 1:08 pm
boris_borisov
kaloyanv написа:
Стигнах култовата пицария прима. Въпреки че не тръгнах много рано, стигнах по никое време. Сега баш в жегата да ходя по аслфалта
Натискай за Дъскотна, при Ральо има басейн
Вто Сеп 03, 2024 1:29 pm
kaloyanv
boris_borisov написа:
kaloyanv написа:
Натискай за Дъскотна, при Ральо има басейн
И да изпусна бистро Запой ? Никога! Сега ми е паднало, друг път нема да е
Чакам партито да почне , музиката засега е тиха, ама към 12 съм на масата
Вто Сеп 03, 2024 6:36 pm
kaloyanv
Гледай каква е красота, още не съм си поръчал ракията и вече свърши
Вече съм забравил какво е да правиш Ком-Емине и да не мислиш за утрешния ден...
Сря Сеп 04, 2024 11:24 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3347 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Калояне, аз пак да те подсетя да гледаш маркировката и да докладваш за състоянието ѝ.
Особено ме интересува алтернативния земен път покрай Поморийския проход дали си личи маркировката по него.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Сря Сеп 04, 2024 8:33 pm
boris_borisov
stefan_iliev38 написа:
Калояне, аз пак да те подсетя да гледаш маркировката и да докладваш за състоянието ѝ.
Особено ме интересува алтернативния земен път покрай Поморийския проход дали си личи маркировката по него.
Ако за почистването на точно тоя път наистина е ползван мулчер, минаването по него с колело е крайно лоша идея! Да не говорим, че ако не се ползва активно и ако мулчера не минава периодично, вероятно вече е обрасъл отново.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 8 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети