Предвид горното, обърни внимание на ширещите се напоследък реклами на нещо си, че било "без глутен"...
Като изключим насочеността на посланието към алергичните, за останалите не виждам особен смисъл.
Сря Мар 27, 2024 10:01 am
kaloyanv
vaskoo написа:
Кала, търсене има, просто нашите зърнари изнасят БГ пшеницата, продават я скъпо, внасят фуражна и некачествена от воюващите, която пак ни продават като родна и скъпа.
Затова бяха протестите (както Дидо правилно написа), че смениха играчите по вноса на тази схема. Подлъгаха се и по пиковите цени миналата година и задържаха доста от зърното, та продължават със загубите. За инфо - от 9 години работя за един големите световни играчи за хранителни суровини, понаучих и аз разни работи.
Това което пишеш не е вярно, или поне чисто фактологически е грешно.
Сря Мар 27, 2024 8:33 pm
vaskoo
Кала, телевизионната истина е различна от реалната.
До Ковид всичко минаваше що- годе гладко. Дойде вироса, раздвижи се цената, разтресе се пазара, потекоха едни огромни пари в ХВП суровините, с многото пари се пристигнаха други играчи и интереси. Родните зърнари бяха отработили една схема, която най-бегло описах. После руската простотия уби ковидя, а украинска и руска пшеница започнаха официално и безналожно да се внасят / транзитират тук, но с други участници.В годините на войната, пшеницата и от двете държави беше още по-евтина. Ама ще трябва да се явим на очна ставка ми се струва, на 27 май беше.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Сря Мар 27, 2024 11:41 pm
kaloyanv
vaskoo написа:
......... Ама ще трябва да се явим на очна ставка ми се струва, на 27 май беше.
..
А неее 27ми Април е, да се разберем ) Аз друго имах предвид, ама наистина е по-лесно на живо
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Страница 40 от 40
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети