ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Заслон Ботев
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Заслон Ботев
Автор Съобщение
metro

Местожителство: с.Куртово

Мнение Отговорете с цитат
Наистина си заблуден бе човек -аз от доста време скиторя по тая част на Стара планина .И несъм виждал нищо подобно .Сигурно си попаднал на местни пияници които са се занасяли с теб.Инък хижарите и на х.Рай и зас.Ботев са супер гостоприемни и приятни хора

Пон Апр 19, 2010 8:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Nick_sun

Местожителство: Пловдив

Ами честно казано, ако имаше видео, само тогава бих повярвал на подобна нелепост. Не се сърди, но не вярваме на думите ти, просто защото няма логика в тях. Съгласи се, че ако бяха проблемни стопаните на хижата, нямаше ти да си единственият до сега, който се оплаква от такава случка. Със сигурност щеше да има и други жертви, може ти да си бил първият, но след теб щеше да има и други пострадали. А до сега не съм чул за нещо подобно с други туристи на хижа Рай, а и всички, които познавам и ходят редовно там, също не са чували за такъв случай. За мен лично несъвсем логичните ти обяснения на случката не потвърждават нейната правдоподобност.
Вто Апр 20, 2010 9:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Nick_sun

Не виждам кое му е опасното Think
Вто Апр 20, 2010 2:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mincov

Местожителство: Русе

trix написа:
.После ми заповядаха да се кача горе и да лягам да спя,на сутринта си измих кръвта от лицето,взех личната си карта от едната жена(първо не искаше да ми я даде и настояваше че съм болен),онези ги нямаше и забързах на север да се прибирам Home Sweet Home(като си мислех дали хижаря няма да се качи на ранената си кобила да ме настигне).Голям страх брах тогава

Интересна работа.ходил съм на хижа Рай и освен ,че ми записаха данните от личната карта не са ми я вземали.Ходил съм и в други хижи в Стара планина и никъде не са ми вземали личната карта .Защо на тебе са ти я взели?Пак казвам ,не съм на страната на никого но тази история ми се вижда скалъпена.Друг е въпроса ако си се напил спречкал си се с някого ,изял си пердаха и сега тука се изкарваш жертва която е невинна и така от нищото са го били.А ако наистина без никаква вина са се отнесли така с теб е трябвало да отидеш в полицията.
Нед Апр 25, 2010 6:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
didipav

Местожителство: Варна

Стига с тези глупости...Как така те бият,що не бият мен.Замисли се,дали не си предизвикал такова отношение.Преди време имаше подобно оплакване и от заслон Тевно езеро в Пирин.Постоянно обикалям из нашите планини и не съм срещала лошо отношение нито от хижари,нито от колеги туристи.А хижа Рай е едно прекрасно място и ако не ти се ходи в района губиш само ти.Аз съм там за празниците Very Happy .Усмихвайте се повече,така ще ви се усмихват повече и на вас. Very Happy
Пон Апр 26, 2010 11:27 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mincov

Местожителство: Русе

trix написа:
"изял си пердаха и сега тука се изкарваш жертва която е невинна и така от нищото са го били" -

аз кво съм виновен,че там беше мизерно,всички повърхности бяха мазни развъдници на бактерий и съпътстващата миризма на обществена кухня за евтина храна,такава обстановка си предполага юмруците
Confused
ей го пред очите ми образа на брадатия като довеян от вятъра

Ти не си виновен ,че обстановката там не отговаря на твоите изисквания.Всеки има право на свое мнение и има своя гледна точка за това как трябва да изглеждат нещата.Аз обаче не разбарах , как това че на теб ти е замирисало на общественна кухня е вече сигурна предпоставка за това ,че освен порция супичка ще изядеш и порция пердах.Всички които обичат планината и ходят заради нея ще ти кажат ,че може много да се направи по отношение на хижите ,материалната база и пр.Но повечето отиват заради планината не заради room servise и стаята с телевизор и климатик,дори ако се направи анкета съм сигурен ,че болшинството хора искат хижите да не се превръщат в поредните хотелчета.Но отново не мога да разбера , защо се е стигнало до това за което разправяш.Първо разправяш ,че сте пили и изведнъж те са скочили и те отупват.Разправяш и врели некипели за личната си карта.Сега обръщаш темата то беше кофти място пък на кофти място е ясно че ще ядеш бой.Изобщо несвързана история.Да отрепки има навсякъде планината не е защитена от тяхното присъствие.Ако беше разправял ,че на хижата си се спречкал със компанията от съседната маса ,щях да повярвам.Ако беше писал ,че хижарят с неговата компания са се напили казал ти е нещо ти си му отговорил и това отново е довело до сблъсък ще повярвам.Това което разправяш обаче ,вземи го съчини по хубаво за мен е измислица.Впрягам се да пиша това ,защото знам колко лесно е да се очерни нещо.Знам как много хора които за първи път са решили да отидат на хижа в планината ще се замислят защото такива като теб пишат врели некипели.Аз лично съм ходил на хижа Рай само един път ,бях прочел доста по форумите и също имах едно наум защото половината пишеха Чочо такъв ,Чочо онакъв.Нищо подобно човека ме настани в стаята ,регистрирах се ,попитах го има ли баня къде е и какви са условията да я ползвам и после изобщо не ме е притеснявал с нещо човека.Ако си имал спречквания с някого ,щото сте се напили и сте станали" големи мъже" то вече е друг въпрос и няма място тук да се жалваш и да търсиш оправдание и да измисляш куп причини.
Извинявам се ,че доста се отклони целия постинг от темата ,но доста се впрегнах на тези според мен неверни писания.Не съм защитник нито на персонала на хижа Рай,нито на когото и да било просто ми се иска да бъдем по обективни и искрени в това което пишем.
Вто Апр 27, 2010 9:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
andimit

Местожителство: София

Мнение За загиналото момче Отговорете с цитат
Погледни пускам отделна тема!
Пон Май 03, 2010 3:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
alexvan

Местожителство: България

Колко сняг има на вр. Ботев?
Чет Май 06, 2010 11:30 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
matix

Сняг почти няма вече, на 4-ти вечерта се качвах от заслона. Само около сградите горе има малко. В неделя ще пусна снимки като се прибера. Иначе на 5-ти ходих от з. Ботев до Добрила, и по този маршрут почти няма сняг, но трябва да се внимава.

Пет Май 07, 2010 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
andimit

Почти няма/само на места/- дори гетите не са ти нужни, но зимните обувки са задължителни!
Но никакви летни пътеки и улей!
Съб Май 08, 2010 9:39 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
metro

Местожителство: с.Куртово

Да тъй е почти няма сняг днес се върнах от заслона .Н о наистина обувките трябва да са добри

Нед Май 09, 2010 4:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mislesht

trix написа:
минков,не пиша тук за да се боря с някого,просто предложих любопитна информация за нещо което не се случва всеки ден,но понеже ти си на първа линия,като защитник на формулата "бития-бит ,ебания - ебан" ще те светна,че има и друга формула:"бития и ебания не го казват",и аз казах и внесох промяна и с чиста съвест ще напусна епсилон,ипсилон без да сте ми предложили още някое говно от сорта "обществото ни е болно" или редовен интерес към прогнозата за времето или пък пиене на чай

Колеги, спазвайте добрия тон, а показването на задните си части оставете за срещите си на живо! Evil or Very Mad

Пет Май 14, 2010 11:49 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
bluegod

Моля ако някой е ходил този уикенд(28-30.05.2010)в района на връх ботев и заслона да бъде така добър да сподели за обстановката горе,че тази седмица сме намислили да се отправяме натам,макар че прогнозите не са никак добри....
Пон Май 31, 2010 12:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Vili*

Местожителство: Радомир

Снегът по Стара планина и около връх Ботев се е стопил, останали са само преспи! Трябва да се вземе в предвид само метереологичната обстановка!
малко снимки в подкрепа: http://picasaweb.google.bg/villil.nik/2223510II#
Вто Юни 01, 2010 1:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
bluegod

Мерси за информацията и хубавите снимки.
Вто Юни 01, 2010 9:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.