Из стенограмата от извънредното заседание на Министерския съвет заради опасността от коронавирус:
Бойко Борисов: Какво става сега, барем един болен открихте ли?
Кирил Ананиев: Нито един, г-н премиер...
Борисов: Номера ли ми правите? А? Като оня от АПИ?! За Волуяк винетка...Само ния немаме болен. Цела Европа вече мисли, че криеме. Че професора фалшифицира изследвания...
Проф.Кантарджиев: Обидно е...
Томислав Дончев: Направихме всичко възможно, г-н премиер. Няма болни...
Борисов: Начи не ме интересува. Сега е...колко...Девет и двайсе. До пет и двайсе да има един болен! Шото много лесно мога да ви оправа...
Дончев: Имам една идея, но още избистрям детайлите.
Борисов: Айде казвай, не ме изнервяй...Избистрял...Да не си у Бистрица...
Дончев: Можем да заразим някой и да го представим публично. Може и с глашатая, който предложихте за винетките. Да пътува с медицински екип и да го показваме. Задължително трябва да го види дипломатическият корпус и чужди медии да го отразят...
Борисов: Е, кой да заразиме...Иначе има хлеб в предложението...
Красимир Каракачанов: Може някой военен на кадрова служба. От една страна само играят карти, а от друга саможертвата е техен дълг, щом родината е в...нали...Трябва да се мисли националноотговорно...
Младен Маринов: Дали да не е клошар?
Борисов: Младене, млъкни. Мисля...
Николай Нанков: А откъде ще вземем вируса?
Екатерина Захариева: Мога да разговарям с китайския посланик, да го помоля да ни пратят една ампула от Ухан с дипломатическа поща...
Борисов: Евала, Кате, върти на жълтия....Бай Киро, задрема ли?
Ананиев: Съвсем не, г-н премиер.
Борисов: Бай Киро, слушай ме убаво сега и нема да се плашиш. Ти си убав, разбран човек. Знаеш, че вирусът ходи по старци най-много. Ти си тука доайен, къде казват некои. Дет се вика - поживел си си. Жена, деца, внуци, ял си, пил си. Викам тебе да те заразиме.
Ананиев: Ама, аз...
Борисов: Мое да го изкараш на крак бе. Здравен министър си. Къде се чуло и видело здравен министър да е умрел от коронавирус. Само ако имаше при Станишев и Орешарски...
Ананиев: Но все пак...
Борисов: Ако стане нещо - двайсе заплати и орден "Кирил и Методий"...коя, коя...втора степен. Разбрахме ли се?
Ананиев: Ми...добре
Борисов: Айде, бегайте, че огладнех...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Във връзка с идването на Корона вируса в Плевен се случиха следните събития:
Известната войнишка поговорка "Плевен, Плевен - град прочут,
град на к0ври и на студ!" се променя на "Плевен, Плевен - град прочут,
град на Covid и на студ!"
Лафът "Над Плевен и със самолет да прелетиш, и капут да си си сложил, пак ще лепнеш нещо", се затвърди доста сериозно!
ПС: Надявам се, че докато пиша във форума не съм заразен.
ПС: Надявам се, че докато пиша във форума не съм заразен.
И аз се надявам. Нали в другата тема пишеше, че се разпространява па мрежата
А по повод 8ми март:
-Ти обичаш ли ме?
-Да.
-Да, бе, да. И защо не ми пишеш стихове вече?
-Когато мрачна нощ се спуска тихо над града
И в спалнята се чува само тракане от стария будилник
В сърцето си аз знам-ти с трепет чакаш да заспя
За да се вмъкнеш в кухнята и да преровиш нашия хладилник.
-К**еле, мразя те.
Колко съм несъобразителен ... Честит празник на всички форумни Дами!!! Малко сте, но сте качествени
А по повод вируса - сега е моментът Габровци да покажат, колко са стиснати и да не дадът на никого вируса. Лошото е, че Плевенчанки са си дашни и ... имаме двете крайности
ПС: Майтапът на страна, но преди малко ходихме да играем тенис с един комшия. Нормално е лудница там, където ходим. Днес нямаше кой да ни напсува.
Колко съм несъобразителен ... Честит празник на всички форумни Дами!!! Малко сте, но сте качествени ...
С малко закъснение-благодаря, Светликс.
А по повод вируса:
Вчера две плевенчанки така заразително се смееха в метрото
А с тази ракиено-чеснова терапия...не знам за вируса, но или ще се пропия, или ще получа гастрит.
Вто Мар 10, 2020 1:22 pm
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново
По повод новия COVID вирус препоръчвам следните предпазни терапии:
1. Методата на калеко Ставри от ВраЧанско:
В града Плевен - COVID луд, тате маа пражки с лук!
и
2. Методата на шуре Спасе от Силистра:
Пия бира, пия квас - пет пари не давам аз!
P.S.
Лично изпробвах и двете. И в момента продължавам да ги редувам!
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
-Смяташ ли, че тая маска ще ме опази от корона вируса?
-Ба ли му майката, Драгане! Включи го най- после тоя електрожен и бачкай!
---
Клетка минава край два грипни вируса.
– Чш, малката ! – подсвирва единият, – Искаш ли да си поиграеш с РНК-то ми ?
– Застреляй се, бе, смотаняк...!!!
– Казах ли ти ? – промърморва другият грипен вирус, – станали са всичките супер меркантилни : нямаш ли корона, даже не те и поглеждат...!!!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
«Кто бы мог подумать, что в XXI веке мир опять скатится в Средневековье: Америка закрыта для европейцев, в самой Европе бродит чума, а на Руси-матушке распри между Киевским и Московскими княжествами, опричнина и бояре, славящие царя-батюшку...»
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Съб Мар 14, 2020 4:51 pm
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново
Виц
Тъй като вица на баба ми е много остарял, го смених с нещо по-весело -
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети