Вашите идеи, моля
Другари,
Преди да съм почнал, моля за всички ваши визии, идеи и препоръки.
Няма да споделям моите преди да съм видял вашите, за да не насочвам мисленето ви някаква посока.
Преди да съм почнал, моля за всички ваши визии, идеи и препоръки.
Няма да споделям моите преди да съм видял вашите, за да не насочвам мисленето ви някаква посока.
Мерси предварително за всяка дума тук!
Ясен
Аз лично не знам как може да се приведе в приличен вид тематиката за раници, дрехи, чували, гети, обувки, щеки........., а като знам понякога какво наводнение става от въпроси от сорта какво мислите за еди кой си чувал!?!?!?!? Ти ги разбираш тия работи. Я ни открехни малко та туко виж са ни родили главите нещо!
Аз също нямам стройна идея. Освен за някакво примерно съдържание на раница като за 2-3 дена, за седмица, за зимно ходене в планината друго не се сещам за класификация.
Чет Дек 14, 2006 9:23 pm
pizzabilities
Re: Вашите идеи, моля
Леко
Ясен[/quote]
Аз лично не знам как може да се приведе в приличен вид тематиката за раници, дрехи, чували, гети, обувки, щеки........., а като знам понякога какво наводнение става от въпроси от сорта какво мислите за еди кой си чувал!?!?!?!? Ти ги разбираш тия работи. Я ни открехни малко та туко виж са ни родили главите нещо![/quote]
Опа, как постанх точно такава тема преди една минута.. извинявам се, нова съм
To няма лошо, че си постнала. Въпросът е как биха могли да се структурират нещата тук. Това не означава, че е забранено са се пускат такива теми.
Пет Ное 16, 2007 11:03 am
pizzabilities
амиии...
*лято
*есен
*зима
*пролет
или
*въпроси
*мнения за използвана екипировка
илиии
*Обувки, котки, снегоходки, сандали
*Дрехи
*палатки, самари и спални чували
*екипировка за катерене (от еспадрили и въжета, до клеми и чукчета)
*екипировка за колоездене
*аксесоари и всичко останало
Дано да съм загряла за какво става въпрос
Пет Ное 16, 2007 4:18 pm
mircho
тая тема що е важна па е от 2007г. без да се пише по нея?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети