Имам един чифт TSL 226 Evo, които обаче след като смених обувките се оказаха малки - пластмасовата каишка влиза на последния зъб, и то с много зор и много майки. В bergfreunde намерих резервни каишки за снегоходки на MSR и ги поръчах, и за щастие се оказа че зъбите на лентата пасва на катарамата. Единствено трябва да се махнат нитовете от старите каишки, да се пробият новите и да се сложат нови нитове. Някой знае ли къде могат да изпълнят такъв ремонт?
_________________ Well I came upon a man at the top of a hill
Called himself the savior of the human race
Said he come to save the world from destruction and pain
But I said how can you save the world from itself?
Сря Фев 13, 2019 1:54 pm
shaggy86
NorthBridge написа:
Имам един чифт TSL 226 Evo, които обаче след като смених обувките се оказаха малки - пластмасовата каишка влиза на последния зъб, и то с много зор и много майки. В bergfreunde намерих резервни каишки за снегоходки на MSR и ги поръчах, и за щастие се оказа че зъбите на лентата пасва на катарамата. Единствено трябва да се махнат нитовете от старите каишки, да се пробият новите и да се сложат нови нитове. Някой знае ли къде могат да изпълнят такъв ремонт?
Нямам идея къде могат да го направят, но като цяло не е сложна разправия и влиза в графа домашен майстор>
1. Разпробиваш проблемните нитове от към главите с тънка бургия за метал с размер колкото дупката в която влиза нита.
2. Аз не бих се занимавал с нови нитове. Може да си спестиш главоболията и разходите за инструмента и просто да сложиш винтове, но с лепило за винтове, за да не се развинтват.
Но ако ти се занимава се разхождаш се до някой строителен магазин и си купуваш нов нит същия размер и така наречената "попнитачка" или търсиш познат с такава.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети