За съжаление за дамите няма модели, които има за мъжете, но след като има и юношеска номерация, аз бих искала да пробвам някои техни нещица.
Че що пък да няма, я виж тук какво имало:
а под снимката е тва пишело:
- аналог на моделите на световните брандове за ски екипировка и зимен туризъм;
- анатомична конструкция;
- ластични ленти под коляното, на глезена и на свода на ходилото с бандажен ефект и против свличане;
- предпазна ватирана кора отпред, абсорбираща ударите при висока скорост;
- дебела ватирана вълнена долна част на ходилото против измръзване;
- по-тънка памучна горна част на ходилото за добра попивност и вентилация;
- мрежеста структура в точката на сгъване на крака;
- комфортен шев на пръстите на кетел-автомат;
- състав: 50% мериносова вълна, 30% пениран памук, 20% полиамид;
- дамска и юношеска номерации.
Чет Яну 07, 2016 1:22 am
аngel
Взех чорапите, от фирмения магазин до бул. Гоце Делчев, 4.90 лв са . Добре е , че са тънки, малко че притеснява това 20 % полиамид, а има и точно такъв полиамиден шев на конча се вижда на снимката, затова за проба само 1 бр. :
Който търси действително хубави тънки памучни чорапи, в Хуманик - Мола, по 7.00 лв , 98% памук. Подобни имаше и в "евтиния" Метро, бяха ги спряли, сега отново ги има по 8.40 лв.
Нед Яну 10, 2016 10:14 am
vladofff
Съвсем случайно, на ул. Васил Априлов 12, в София, зад градинката до СУ, открих ей това магазинче. Там има буквално всичко на котон-степ. Даже и туристическите модификации може да се открият там, или пък да се поръчат. А ако се направел онещо като "абонамент", се продавало ина някакви по специални цени. Не че ще си правя, но като редовен техен почитател ще го имам предвид, специално за коприната.
И аз си взех едни чорапи 80 на 20 Мерино + Полиамид.
Пон Яну 11, 2016 5:07 pm
E99
Аз директно се обадих на фирмата и поръчах няколко чифта Ще ги изпробвам скоро, благодаря за информацията!
Последната промяна е направена от E99 на Пон Яну 11, 2016 6:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Яну 11, 2016 5:10 pm
vladofff
ЗабравиФ да кажа копринените там са по 3,70лв.
Пон Яну 11, 2016 5:58 pm
Liubitel
В Парадайза - Бул Бел са зле заредени. Това другото магазинче зад СУ ще го пробвам. Засега имам копринени, но на мен ми е по-интересно лятно време какво ще е усещането, зимата не ми е била проблем.
_________________ Всичко е възможно.
Пон Яну 11, 2016 7:55 pm
vladofff
Liubitel написа:
В Парадайза - Бул Бел са зле заредени. Това другото магазинче зад СУ ще го пробвам. Засега имам копринени, но на мен ми е по-интересно лятно време какво ще е усещането, зимата не ми е била проблем.
Ами аз лятото ходя на работа само с копринени, защото с всякакви други става страшно, а в съда ни е забранено да влизаме по сандали...
Вто Яну 12, 2016 1:17 am
neillmakoli
Копринените хладно ли държат?
Вто Яну 12, 2016 11:08 am
vladofff
neillmakoli написа:
Копринените хладно ли държат?
на мен -лятос да, на другите не знам. Зимата обаче, е наобратно... Мисля, по причина, че не задържат влага като памука. Всъщност къде да се ползва коприна питайте китайците, те коприна/вярно, естествена/ са слагали и под доспехите да не ги ловят стрели. Изобщо коприната е древен материал с невероятно бъдеще.
Вто Яну 12, 2016 11:19 am
SobieskiVanilla
Аз ходя нонстоп с тези http://prikachi.com/images.php?images/498/8600498m.jpg
Купени са преди 7-8 години от едно магазинче в Пасажа на НДК (влизайки от входа откъм бул. "Фритьоф Нансен", веднага вдясно), за смешни пари. Може би на Ташев да беше магазинчето, не помня. Страхотен чорап - не запотява, не се износва, не хлъзга, удобен и мек. Имах едни обувки, които ми правеха рани за 30 минути ходене по равно - чорапите не се протриха. Не им знам състава, не им знам марката. Но пак бих си купил такива - ако някой случайно е виждал такива да продават. Даже като за идиоти са означени с L и R, да си ги познаваш
Имах три чифта, ама един го забравих мокър в торбичка и мухляса. Сега трябва да си взема един-два чифта нови за резерва, ама гледам по сайтовете само разни модерни неща
знаеш ли, че преди месец в едно кило "Маниа" до офиса си взех три чифта точно същите, по 1,29 лв парчето. В това кило имат щанд за нови чорапи, вероятно "излезли от мода", и затова на смешни цени. Тези наистина се оказаха изключително хубави, затова след първия чифт за проба, изкупих и останалите още 3 чифта..
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети